Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
14. júna 2012 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

ALDENTE GROUP otvorila novú reštauráciu s kaviarňou ZYLINDER

BRATISLAVA 14. júna – Spoločnosť ALDENTE GROUP, jedna z najväčších gastronomických sietí na Slovensku, otvorila novú regionálnu reštauráciu s kaviarňou ZYLINDER, situovanú na jednej z najlepších adries v Bratislave, na Hviezdoslavovom námestí 19.

Nový koncept z dielne známeho gastronóma Pavla Benčíkastavia na jedlách z čias Rakúsko-Uhorska a ponúka unikátne spojenie regionálnej kuchyne s moderným kulinárskym umením.

„Do centra Bratislavy chceme vrátiť čaro starého Prešporka, no v unikátnom koncepte v spojení s modernými trendmi. ZYLINDER nie je ďalšou slovenskou reštauráciou. Je to regionálna reštaurácia postavená na tradičnej kuchyni Rakúska, Slovenska a Maďarska, ktorej sme však pridali ten správny moderný šmrnc v súlade s gastronomickými trendmi“, povedal Pavol Benčík, majiteľ ALDENTE

ZYLINDER má ambíciou stať sa lídrom v segmente regionálnej kuchyne, a to dizajnom, atmosférou, ponukou jedál, ako aj netradičným servírovaním jedál a polohou priamo v srdci Hviezdoslavovho námestia. Súčasťou skupiny ALDENTEGROUP je už aj dnes reštaurácia Prešburg – CulinariaDomestica na Michalskej ulici, ktorá stavia na podobných

ZYLINDER je však úplne novým typom reštaurácie a kaviarne, aká dnes v centre Bratislavy neexistuje, a ponúka jedlá, ktoré v jedálnych lístkoch miestnych reštaurácií zvyčajne nenájdete. Široké zastúpenie má varené mäso, tzv. Tafelspitz. Ten nesmel chýbať ani na cisárskom dvore za čias Habsburgovcov a jeho veľkým milovníkom bol aj cisár František Jozef I. Tafelspitz má niekoľko zvláštností pre zasvätených labužníkov – pripravuje sa z určitej časti hovädzieho – tzv. kvetovej špičky. V Zylindri vám ho naservírujú v sade medených kastrólikov, v hlavnom hrnci nájdete úžasný hovädzí vývar, špikovú kosť, poriadny kus varenej hovädzej špičky a zeleninu, v menších hrncoch podávajú jednotlivé prílohy.

Súčasťou jedálneho lístka sú aj špeciality ako hovädzí chvost,Fiaker guláš, pravý Schnitzel z teľacieho mäsa alebo obľúbený Germknödel či Kaiserschmarrn.

ALDENTE GROUP je jednou z najväčších a najúspešnejších gastronomických skupín na Slovensku. Kľúčovými ľuďmi spoločnosti sú majiteľ Pavol Benčík, ktorý má v oblasti gastronómie dlhoročné skúsenosti, a executivechef skupiny Michal Pažák, ktorý zároveň vedie divíziu cateringuPartyguru CATERING. Do portfólia skupiny patria obľúbené reštaurácie AlDente, Prešburg, BeerPalace, samoobslužné reštaurácie pod značkou Cantina a vlajková loď skupiny – reštaurácia Carnevalle. Najnovšia reštaurácia ZYLINDER je súčasťou úspešnej expanzie ALDENTE GROUP, ktorá tento rok otvorí ešte jeden unikátny koncept – reštauráciu Aldente on green, v golfovom rezorte Penati.Stala sa tiež hlavným dodávateľom gastronomických služieb pre multifunkčný projekt Centrál, ktorého otvorenie je naplánované na jeseň tohto roka.

Viac informácií nájdete na www.zylinder.sk a www.aldentegroup.sk

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

ax

K téme

Značka Ayvens vstúpila už aj na slovenský trh. Stáva sa najväčším hráčom na trhu udržateľnej mobility Nárok na štátnu pomoc so splácaním hypoték má menšina ľudí, brzdia ju najmä dve podmienky

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Podnikové info

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.