27. októbra 2014 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Ako dobyť svet

BRATISLAVA 27. októbra – Zdravé firmy prerástli Slovensko. Na začiatku bol dobrý nápad a technologické riešenie, ale to zďaleka nestačilo. Prienik do sveta by neuspel bez premysleného manažmentu a inovatívnych obchodných modelov, ktoré dostali produkty i služby k zákazníkom po celom svete. Témou stretnutia budú najlepšie skúsenosti tých najúspešnejších firiem. TREND konferencia TOP manažment Vám ponúka výbornú príležitosť na diskusie a stretnutia s významnými manažérskymi a podnikateľskými osobnosťami, ktoré sa s Vami radi podelia o svoje poznatky a skúsenosti. Konferencia sa uskutoční 4. novembra v Kempinski Hotel River Park v Bratislave.

Vyrážame za hranice
Aj stredoeurópske firmy dosiahli globálny rozmer. Niektoré pôsobia na zahraničných trhoch už dlhé roky napriek tomu, že biznis sa neustále mení. Ako rozmýšľajú globálne firmy, aby si udržali vydobyté pozície?

Základňa na Slovensku
Svet prichádza aj na Slovensko. Po výrobe nasledovali centrá zdieľaných služieb a po nich konečne aj vlastný výskum a vývoj. Aké podmienky treba pripraviť, aby sem globálne firmy preniesli pridanú hodnotu a vznikali svetové inovácie Made in Slovakia?

Apetít pre rast
Prerásť lokálne hranice sa dá aj akvizíciami. Banky tu očakávajú výrazné oživenie, pretože slovenské firmy svoj apetít ešte zďaleka nenasýtili. Čo rozhodne o úspešnej akvizícii a, naopak, kedy je najlepšie firmu predať?

Pripravení na súboj
Chcete expandovať, no firma stráca vnútornú silu? Ako zvýšiť akcieschopnosť? Konkurencia núti k racionalite a pragmatizmu, k zmene procesov riadenia a inováciám. Nové technológie vytvárajú nové príležitosti nielen v obchode a marketingu, ale menia celú riadiacu štruktúru vo firmách. Dozrel čas na nástup novej generácie manažérov?

Program a prihlášku nájdete na stránke www.trendkonferencie.sk

bx

Gymnazisti z Nového Mesta nad Váhom sa namiesto vyučovania h3kovali Aj jedenáste ocenenie Slovak Superbrands Award putuje do dm

Z kategórie Ostatné