3. októbra 2014 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Aegon WebKlient – nová služba pre klientov

BRATISLAVA 3. októbra – Poisťovňa Aegon Slovensko ponúka svojim poistencom novú službu s názvom WebKlient. WebKlient je užívateľský portál, na ktorom zákazník jednoducho a rýchlo získa všetky aktuálne informácie o svojom poistení v Aegone. Služba je k dispozícii klientom životného poistenia i poistenia majetku.

K využívaniu služby WebKlient stačí internetové pripojenie. Služba je dostupná z každého počítača, tabletu alebo smartfónu, ktorý je online. Poisťovňa Aegon postupne doručí každému z klientov unikátny registračný kľúč, na základe ktorého sa prihlási do služby. Distribúcia registračných kľúčov sa uskutoční priebežne a klienti ich dostanú vo výročných listoch k poistným zmluvám. V prípade, ak má zákazník záujem o prednostné vystavenie registračného kľúča, môže o kľúč požiadať okamžite a to telefonicky na čísle Centra služieb zákazníkom 0850 123 466.

Služba WebKlient sa nachádza na stránke http://webklient.aegon.sk/.

Medzi základné informácie, ktoré má klient po prihlásení ihneď k dispozícii patrí napr. prehľad o poistnom krytí a poistných sumách. V prípade investičného životného poistenie sa zobrazí prehľad zvolenej investičnej stratégie a hodnoty investované v jednotlivých podielových fondoch. WebKlient zákazníka navyše upozorní na prípadné nedoplatky na poistnom alebo dôležité dátumy (dátum vzniku/zániku poistenia). Samozrejmou súčasťou sú informácie o pripísaných platbách poistného a hodnote osobného konta. Všetky údaje sa pravidelne aktualizujú a služba je poskytovaná bezplatne.

Ako pomôcku pre klientov pripravila poisťovňa Aegon Manuál k službe (vo forme PDF príručky), ktorý jednoducho a názorne popisuje, ako službu využívať. Príručku je dostupná na stránke WebKlienta alebo na internetovej stránke poisťovne v časti Zákaznícky servis – WebKlient. Uvedenie novej služby pre zákazníkov sprevádza i motivačná súťaž o 100 digitálnych fotorámikov. Do súťaže sa automaticky zaradí každý klient, ktorý sa do služby WebKlient prihlási do 31. decembra 2014.

O koncerne Aegon:
Aegon Slovensko patrí do koncernu Aegon, jednej z najväčších finančných skupín na svete, ktorá pôsobí v oblasti poisťovníctva. Koncern Aegon má vyše 160 ročnú tradíciu, zamestnáva takmer 27 tisíc pracovníkov, stará sa o milióny klientov vo viac ako 25 krajinách v Amerike, v Európe a v Ázii.
Na Slovensko vstúpila značka Aegon v roku 2003. V súčasnosti sa stará o finančnú budúcnosť viac ako 250 tisíc klientov v životnom poistení a starobnom dôchodkovom sporení. Tisícom ďalších klientov sa stala spoľahlivým partnerom v poistení ich bývania. Pod značkou Aegon pôsobia na slovenskom trhu štyri spoločnosti – AEGON Životná poisťovňa, a. s., AEGON, d. s. s., a. s., AEGON partner, s. r. o. a AEGON Hungary Composite Insurance Closed Company Limited by Shares, pobočka poisťovne z iného členského štátu.

ax

FinGO.sk posilňuje svoje aktivity na Slovensku, rozširuje svoj tím aj sieť partnerov Ako poisťovne zlepšujú služby klientom

Z kategórie Podnikové info