26. novembra 2012 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

AAA AUTO dáva 100% záruku vrátenia peňazí za auto v exekúcii

BRATISLAVA 26. novembra – AAA AUTO poskytuje ako majiteľ všetkých vozidiel, ktoré ponúka na predaj, 100 % záruku vrátenia peňazí v prípade akéhokoľvek právneho problému, vrátane zatajenej exekúcie. Napriek absencii centrálneho registra exekúcií na Slovensku tak majú zákazníci aspoň istotu, že neprídu o svoje auto, ani o peniaze.

„Žiaľ, niekoľkokrát za rok sa stane, že nám pôvodný majiteľ predá vozidlo, ktoré je zaťažené exekúciou. A to všetko pre neexistujúci register exekúcií. Ako majitelia všetkých predávaných vozidiel však poskytujeme 100 % záruku vrátenia peňazí v prípade, že sa v súvislosti s autom objaví akýkoľvek právny problém. Do toho spadá i exekúcia. Následne vraciame zákazníkom všetky peniaze, ktoré za auto zaplatili,“ zdôraznila Karolína Topolová, generálna riaditeľka AAA AUTO.

AAA AUTO sa snaží právnu čistotu pôvodu predávaných vozidiel overiť všetkými dostupnými prostriedkami. „Vyvíjame maximálne úsilie, aby sme si overili, či auto nie je v exekúcií, ale skutočne to nie je možné zistiť s úplnou istotou. Je to veľký problém pre všetkých predajcov jazdených vozidiel. Naša 100 % garancia vrátenia peňazí je však pre zákazníka účinnou poistkou, ako v prípade zistenia tohto problému neprísť o zaplatené finančné prostriedky,“ dodala Topolová.

AAA AUTO je samozrejme schopné priamym jednaním s exekútormi zaistiť odblokovanie vozidla a jeho vyňatie z exekúcie. „Auto je v takom prípade opäť legálne v poriadku. Zostáva už len na zákazníkovi, či si ho ponechá, alebo uplatní záruku na vrátenie peňazí. Napríklad naposledy si zákazníčka auto ponechala, pretože s ním je spokojná,“ uviedla Topolová.

Stopercentná záruka vrátenia peňazí sa okrem exekúcie vzťahuje aj na viacero ďalších možných problémov, ktoré môžu s autom nastať, ako falšovaný VIN kód, kradnuté vozidlo, pozmenený rok výroby, sfalšovaný stav počtu najazdených kilometrov, zatajený leasing auta alebo podvody s DPH pri dovoze auta zo zahraničia. „Potvrdenie o preverení týchto skutočností poskytujeme zákazníkom formou certifikátu Autogarancia Carlife,“ uzavrela Topolová.

ax

Tento rok je v našich predajoch rekordný, hovorí co-CEO AAA AUTO Petr Vaněček Pavel Banák z Banchem: Počas pandémie sme zvládli zo dňa na deň trojnásobné zvýšenie výroby

Z kategórie Ostatné