Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
26. septembra 2012 VyhláseniaPolitické strany od PRservis.skSITA Diskusia()

SDKÚ-DS bude strážnym psom nového splnomocnenca vlády

BRATISLAVA 26. septembra – Vláda SR dnes vymenovala za nového splnomocnenca vlády pre rómske komunity pána Petra Polláka. SDKÚ-DS sa bude venovať rómskej problematike aj naďalej a bude strážnym psom nového splnomocnenca vlády SR. Je to náš záväzok voči ľuďom, ktorí nás v desiatkach listoch žiadajú o pomoc pri riešení rómskej problematiky.
Keďže pán Peter Pollák nie je len splnomocnencom vlády, ale zároveň aj poslancom NR SR, môžeme konštatovať, že od dnešného dňa nemajú vládni socialisti 83 poslancov, ale už 84. Splnomocnenec vlády pre takú dôležitú otázku, ako je rómska téma, nemôže byť zo strany SDKÚ-DS považovaný za opozičného poslanca.
Vládni socialisti ako aj poslanci OĽaNO budú mať príležitosť na zajtrajšom rokovaní NR SR ukázať, ako vážne to myslia s riešením rómskej problematiky. Ak to myslia vážne, tak podporia naše zákony, týkajúce sa čiernych stavieb, aktivačného príspevku a dávky viazanej na povinnú školskú dochádzku. Pretože tieto zákony nie sú o vláde alebo opozícií, sú o návrhoch, ktoré pomáhajú v riešení rómskej problematiky.

Ľudovít KANÍK
predseda poslaneckého klubu SDKÚ-DS

Vyhlásenia a oznamy je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

es;bl

K téme

Pri zmene návykov môže pomôcť aj krajšie počasie. Jar je na výzvy ideálna Bebbo – mobilná aplikácia UNICEF pre rodičov detí od 0 do 6 rokov

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Politické strany

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.