9. októbra 2013 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Trenčianske Teplice zažijú módnu show už tento piatok

BRATISLAVA 9. októbra – Najväčším lákadlom je prehliadka Lukáša Kimličku. Módna show sa v Trenčianskych Tepliciach uskutoční už tento piatok 11. októbra.

Po minuloročnom štartovacom ročníku sa atraktívne priestory Kúpeľnej dvorany v Trenčianskych Tepliciach opäť premenia na módne mólo. V piatok podvečer sa na ňom predstavia aj modely úspešného slovenského módneho dizajnéra Lukáša Kimličku.

Okrem nich uvidia návštevníci prehliadku modelov považskobystrickej módnej návrhárky Jany Rychtárikovej a jej značky JILLO, nádherné kožuchy talianskej značky Stefano Pellicceria, kožené odevy značky Dugo a aktuálnu jesennú kolekciu Andrey Martiny. Prehliadkou bude sprevádzať obľúbená herečka Diana Mórová a ako hudobný hosť sa predstaví Lazaro so zmesou temperamentných kubánskych melódií.

„Vzhľadom na charakter podujatia, priestor realizácie, ako aj na naše doterajšie dlhoročné skúsenosti s tvorbou festivalov a kultúrnych podujatí, máme ambície vytvoriť aj tento rok divácky atraktívny program pre široké publikum. Nakoľko prvý ročník bol veľmi úspešný, našim cieľom je pokračovať v začatej tradícii,“ hovorí Ing. Andrea Puskailer, generálna riaditeľka Kúpeľov Trenčianske Teplice, ktoré sú organizátorom podujatia. Viac informácií nájdete na stránke www.kupele-teplice.sk.

ax

Klenot Karpát a jedinečné kúpele: Trenčianske Teplice chcú byť „Mestom bez dymu“ Atmosféru festivalu Grape umocní veľkoformátové vizuálne umenie

Z kategórie Ostatné