22. októbra 2012 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Zelené terasy Devín: Polovica rodinných domov je už predaná

BRATISLAVA 22. októbra – Výstavba ôsmich rodinných domov v lokalite Lomnická v Devíne sa začala. Stavebné povolenie na ich realizáciu vydala mestská časť Bratislava- Devín v pondelok 8.10.2012.

„V priebehu dvoch týždňov od vydania stavebného povolenia našli tri rodinné domy nového majiteľa a ďalšia zmluva je pred podpisom,“ informuje hovorkyňa J&T Real Estate Katarína Krajňáková a dodáva, že kupujúci oceňujú vynikajúcu lokalitu v prírode a blízko mesta.

„Vzrastajúci záujem cítime aj o pozemky bez rodinných domov určené na individuálnu výstavbu, ktoré v lokalite Lomnická ponúkame tiež,“ hovorí Krajňáková.

Osem rodinných domov bude umiestnených na priestrannej dvojsmernej ulici lemovanej širokým chodníkom. Ich devízou je moderný pôdorys v tvare písmena L a priestranná terasa, ktorá však poskytuje obyvateľom dostatok súkromia. Novým majiteľom budú domy odovzdané koncom roka 2013.

bx

Odporúčané články

EUROVEA CITY – nová štvrť v Bratislave Daniel J. Kratky: Za mliečnou revolúciou bude stáť krava Blažena Bzovícka a index “kravského šťastia”

Z kategórie Ostatné