6. augusta 2013 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Zamestnanci VšZP darovali krv

BRATISLAVA 6. augusta – Na urgentnú výzvu Národnej transfúznej služby, ktorá zaznamenala na všetkých pracoviskách pokles zásob krvi zareagovali dnes zamestnanci Všeobecnej zdravotnej poisťovne v Bratislave. VšZP zabezpečuje zdravotnú starostlivosť pre takmer 3,4 mil. poistencov, a preto vie, aké je dôležité, aby nemocnice mali aj v čase prázdnin a dovoleniek dostatočné zásoby krvi. Krv darovalo spolu 23 zamestnancov VšZP. Pre väčšinu z nich to nebola prvá skúsenosť, pretože až 80 percent z nich chodí darovať krv pravidelne.

ax

Značka Ayvens vstúpila už aj na slovenský trh. Stáva sa najväčším hráčom na trhu udržateľnej mobility Roman Kýr z Henklu: Zmenami v portfóliu reagujeme na ekologické výzvy aj náladu spotrebiteľov

Z kategórie Ostatné