6. augusta 2013 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Zamestnanci VšZP darovali krv

BRATISLAVA 6. augusta – Na urgentnú výzvu Národnej transfúznej služby, ktorá zaznamenala na všetkých pracoviskách pokles zásob krvi zareagovali dnes zamestnanci Všeobecnej zdravotnej poisťovne v Bratislave. VšZP zabezpečuje zdravotnú starostlivosť pre takmer 3,4 mil. poistencov, a preto vie, aké je dôležité, aby nemocnice mali aj v čase prázdnin a dovoleniek dostatočné zásoby krvi. Krv darovalo spolu 23 zamestnancov VšZP. Pre väčšinu z nich to nebola prvá skúsenosť, pretože až 80 percent z nich chodí darovať krv pravidelne.

ax

Čerstvé potraviny v BILLA sú bezpečné a koronavírus sa nimi neprenáša, potvrdilo ďalšie testovanie Predstavenstvo spoločnosti Philip Morris ČR a.s. oznamuje, že valné zhromaždenie akcionárov bude rozhodovať mimo svoje zasadnutia (tzv. per rollam), oznamuje finančné výsledky za celý rok 2020 a návrh na rozdelenie zisku spoločnosti

Z kategórie Ostatné