9. augusta 2012 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

VÚB spúšťa pôžičky cez internet

BRATISLAVA 9. augusta – VÚB banka prináša v spolupráci s dcérskou spoločnosťou Consumer Finance Holding novinku s názvom VÚBPÔŽIČKA. Ide o bezúčelový spotrebný úver dostupný komukoľvek prostredníctvom internetovej stránky www.vubpozicka.sk. Až do konca septembra ju získate bez akýchkoľvek poplatkov.

Priaznivci on-line nakupovania môžu prostredníctvom internetu získať okrem lacnejšieho tovaru a služieb aj jednoduchší prístup k finančným prostriedkom. VÚB banka spustila internetovú stránku www.vubpozicka.sk, prostredníctvom ktorej môžete získať bezúčelový spotrebný úver bez toho, aby ste museli chodiť do banky. Peniaze vám VÚB pošle do 24 hodín po schválení úveru bezhotovostne na váš účet alebo si ich pri sume do 3 300 eur môžete vybrať v hotovosti na ktorejkoľvek pobočke banky. „Aj keď internetové banky na Slovensku dnes ponúkajú spotrebné úvery cez internet, získať ich môžu len ľudia, ktorí sú ich klientmi. Naproti tomu VÚBPÔŽIČKA je k dispozícii komukoľvek, bez ohľadu na to, či je alebo nie je našim klientom,“ uviedla Melinda Péková, vedúca oddelenia úverov VÚB banky.

VÚBPÔŽIČKA je dostupná vo výške od 490 až do 10 000 eur so splatnosťou do 10 rokov. Úroková sadzba od 8,9% ročne je fixná a garantuje tak rovnakú výšku splátky počas celej splatnosti. Pôžičku môžete použiť na akýkoľvek účel – napr. na kúpu dovolenky, nábytku, elektroniky alebo vyplatenie iných úverov či kreditnej karty. K pôžičke môžete získať aj poistenie, ktoré vám pomôže, ak ju v dôsledku nepredvídaných životných udalostí nebudete schopný splácať.

Každý, kto o internetovú pôžičku požiada do konca septembra, ju získa bez poplatku za poskytnutie, ktorého štandardná výška je 2% zo sumy úveru, minimálne však 33 eur. Navyše bude oslobodený aj od platenia poplatku za vedenie úverového účtu počas celej doby splatnosti.

VÚB banka je členom medzinárodnej bankovej skupiny Intesa Sanpaolo, ktorá má zastúpenie vo viac ako 40 krajinách po celom svete. VÚB v roku 2011 získala ocenenia Najbezpečnejšia banka v strednej a východnej Európe od magazínu Global Finance a Banka roka od časopisu Trend. Svoje služby na Slovensku poskytuje prostredníctvom siete 206 retailových pobočiek, 32 firemných pobočiek a 11 hypotekárnych centier. Banka zároveň prevádzkuje aj jednu pobočku v Českej republike.

ax

Vicepremiér Peter Kmec na ITAPA: Na pomoc Ukrajine sú vyčlenené veľké financie. Chceme ich získať EIB podpísala s VÚB zmluvu na 50 miliónov EUR na zlepšenie prístupu k financovaniu na Slovensku

Z kategórie Podnikové info