27. septembra 2016 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

VšZP predlžuje stránkové hodiny

BRATISLAVA 27. septembra – V súvislosti s blížiacim sa termínom (30.9.2016), dokedy je možné zmeniť zdravotnú poisťovňu, Všeobecná zdravotná poisťovňa vychádza v ústrety poistencom, ktorí chcú túto možnosť využiť. Skúsenosti z minulých rokov totiž potvrdzujú, že veľká časť poistencov si možnosť podať prihlášku necháva na posledné dni pred uplynutím zákonom stanoveného termínu. Preto VšZP rozširuje stránkové hodiny v dňoch 28., 29. a 30.9.2016 na väčšine klientskych pracovísk.

Bratislava, 27.9. 2016

Informovala: Petra Balážová, hovorkyňa

bx

Spoločnosť MEDDI hub získala prestížne ocenenie za inováciu Správne liečení diabetici si počas Vianoc môžu dovoliť vyprážaného kapra