24. júna 2014 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Viedeň hostí Výročné fórum Stratégie EÚ pre dunajský región

BRATISLAVA 24. júna – V dňoch 26. – 27. júna 2014 organizujú Európska komisia, ministerstvo zahraničných vecí Rakúska a mesto Viedeň 3. výročné fórum Stratégie EÚ pre dunajský región (EUSDR). Výročné fórum je ústredným podujatím Dunajskej stratégie v roku, ktorého sa zúčastnia zainteresovaní partneri z celého dunajského regiónu.

Zámerom je stanovenie strategickej orientácie, výmena názorov a skúseností a prediskutovanie zásadných otázok súvisiacich s perspektívami a výzvami stratégie. Výročné fórum pod mottom We grow together – together we grow sa tento raz koná na viedenskej radnici. Medzi spíkrami sa objavia politickí predstavitelia, domáci i zahraniční experti ako Bernhard Bookmann, Mike Campbell, Greg Clark, Walter Deffaa alebo Mercedes Echerer.

Viac informácií o 3. výročnom fóre Stratégie EÚ pre dunajský región na http://www.danubeforumvienna.eu.

ax

Odporúčané články

McDrive v Auparku bude mať po novom vlastný vjazd aj výjazd Rusínov treba zjednotiť, aby sa stali svojbytným národom, tvrdil „rusínsky Štúr“ Adolf Dobriansky. Od jeho narodenia uplynie 200 rokov

Z kategórie Ostatné