19. marca 2014 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Unikátna fashion show vysoko nad zemou

BRATISLAVA 19. marca – Zažili ste už módnu prehliadku vo vzduchu? Že nie? Príďte sa pozrieť do CENTRAL-u na netradičnú prehliadku nových módnych trendov pre jar/leto 2014. Zažite to najlepšie z jarných módnych kolekcií v jedinečnom prevedení. Spojenie tanca, flashmob teasingu, módneho catwalku a najnovších kolekcií z našich obchodov. Módna show, aká tu ešte nebola je pripravená pre všetkých návštevníkov v dňoch:

piatok 21.3. o 17:00 hod., 18:00 hod., 19:00 hod.

sobota 22.3. o 14:00 hod., 15:00 hod, 16:00 hod.

Chceš sa stať topmodelkou?
Využi šancu stať sa tvárou svetoznámej agentúry Exit Model Management. Príď na casting v sobotu 22.marca v čase 10:00 – 13:00 hod. v CENTRAL-e. Alebo ťa skôr baví hrať? Využi to v reklame! Môžeš pracovať pre profesionálnu castingovú agentúru Charlie Brown. Príď v piatok 21.marca v čase 10:00 – 14:00 hod. do CENTRAL-u.

Viac informácií nájdete na www.central.sk

ax

Reťazec prenikol do virtuálneho sveta, v počítačovej hre Kaufland World prináša zábavu aj návod na zdravý jedálniček Dar Taiwanu pre Ukrajinu vo výške 4,6 milióna eur navýšili Slováci a Slovenky o skoro 860-tisíc eur

Z kategórie Ostatné