26. októbra 2016 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Umenie byť ženou mužov nezatracuje

Konferencia Umenie byť ženou sa už o pár dní uskutoční v metropole východného Slovenska, Košiciach. Vo svojej večernej talkshow bude moderátorka projektu a zároveň jeho ambasádorka Adela Banášová hostiť speváčku Tinu a herečku Gabiku Marcinkovú.
Účastníčky konferencie Umenie byť ženou sa bezpochyby majú na čo tešiť. Okrem týchto troch mladých, krásnych a inšpiratívnych dám je pripravený vyčerpávajúci program. „Rovnako ako v Bratislave nebudú chýbať koučingová a prezentačná zóna, kde si okrem iného budú môcť dámy kúpiť rôzne domáce produkty, ochutnať skvelú kávu, poradiť sa s odborníkmi na krásu, vitalitu a zdravý životný štýl“, vysvetľuje jedna z organizátoriek Marcela Reisz. „Na poslednú chvíľu sa nám podarilo dohodnúť účasť u nás veľmi populárnej Antónie Mačingovej, ktorej spôsob stravovania bezpochyby pozná mnoho žien“, dopĺňa druhá z dvojice organizátoriek Alexandra Pevalová. Názov konferencie evokuje „mužov si tu neprosíme“. Nie je tomu úplne tak. „Koniec koncov, bez chlapov by to asi naozaj nešlo. Za tie roky máme skúsenosť, že sú skvelými prednášajúcimi a mnohí z nich na slovenský trh prinášajú výborné produkty a služby cielené, ako inak, na dámy“, vysvetľujú organizátorky. Umenie byť ženou sa 6. novembra v Košiciach uskutoční po prvý raz a v porovnaní s Bratislavou je o niečo bohatšia na vystavovateľskú časť. Podľa organizátoriek to nebol zámer, ale prirodzený vývoj košického eventu. Či budú v tomto trende pokračovať aj ďalšie ročníky na východe Slovenska, ukáže skôr skúsenosť z toho aktuálneho. Podrobný program nájdete na oficiálnom webe konferencie http://umeniebytzenou.sk/kosice

Lístky sa dajú kúpiť online priamo na e-shope webu, ich počet je však limitovaný kapacitou priestoru konania konferencie. Predpokladané zastavenie predaja sa s najväčšou pravdepodobnosťou uskutoční 31. októbra

xa

Renomovaný šéfkuchár Martin Novák je ambasádorom prémiovej značky spotrebičov Miele Na prestížne ocenenie Krištáľové krídlo je nominovaná aj knižná vydavateľka