13. novembra 2014 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Téma dňa s bratislavskými kandidátmi pútala pozornosť divákov

BRATISLAVA 13. novembra – Diskusia kandidátov na post primátora hlavného mesta v pravidelnej relácii Téma dňa na TA3 pútala pozornosť. Najviac prilákala pozornosť kategórie dospelých Bratislavčanov s podielom 11,3 %.

Ústrednou témou utorkového vysielania spravodajskej televízie TA3 bola diskusia kandidátov na post primátora Bratislavy v relácii Téma dňa. Kandidátov Milana Ftáčnika, Milana Kňažka a Iva Nesrovnala si v utorok pozrelo až 350 tisíc divákov s 3,6% podielom na trhu. Najviac ju sledovali dospelí Bratislavčania s podielom 11,3 % a manažéri s vysokoškolským vzdelaním s podielom 9,8 %.

*Poznámka: Uvedené čísla pochádzajú z elektronického merania televízií formou peoplemetrov (zdroj: PMT/TNS.sk).

ax

Čarovný les a mágia v tretej knihe série Dievča menom Willow Nadácia Henkel Slovensko vyhlasuje výzvu, v ktorej seniorom prerozdelí 65 tisíc

Z kategórie Ostatné