11. januára 2016 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

TA3: V nedeľu si televíziu TA3 pozrelo 1 mil. 230 tis. divákov

BRATISLAVA 11. januára – Televízia TA3 priniesla svojim divákom v nedeľnej relácii V politike zaujímavú televíznu debatu s najvyššími predstaviteľmi politických strán.
Hosťami relácie boli premiér Robert Fico (SMER-SD), predseda strany, Béla Bugár (MOST-HÍD), predseda strany, Ján Figeľ (KDH), predseda strany, Andrej Danko (SNS), predseda strany, Radoslav Procházka (Sieť), predseda strany a Igor Matovič (OĽANO-NOVA), predseda strany.
Témy, o ktorých hostia diskutovali s moderátorom TA3 Norom Dolinským, boli: Ďalšia vlna migračnej krízy, Násilnosti v Nemecku, Bezpečnosť SR, Ekonomický rast SR v roku 2016, Podpora zamestnanosti, Kvalita podnikateľského prostredia, Voľby do NR SR, Programové priority a spolupráca politických strán.
Spomínané témy divákov TA3 mimoriadne zaujali, o čom svedčí výborná sledovanosť.
Kumulatívny reach za premiéru a prvú reprízu relácie V politike bol 745 tisíc divákov. Premiéra relácie mala share 6,7 % (3. na trhu), v skupine manažéri s VŠ vzdelaním 13,6 % (2. na trhu), manažéri s VŠ vzdelaním v krajských mestách až 20,2 % (1. na trhu). Z hľadiska krajov v kategórii 12+ bol najvyšší share cca 11 % v Trenčianskom, Nitrianskom a Bratislavskom kraji.
Celodenné nedeľné vysielanie dosiahlo, aj vďaka relácii V politike, 2,8,% podiel so sledovanosťou 1, 230 milióna divákov.
Poznámka: Uvedené čísla pochádzajú z elektronického merania televízií formou peoplemetrov (zdroj: PMT/TNS.sk).

O televízii TA3
Televízia TA3 je prvá spravodajská televízia, ktorá na slovenskom trhu pôsobí od septembra roku 2001. Denne prináša aktuálne spravodajstvo, pričom základom jej vysielania sú hodinové spravodajské bloky. Programovú štruktúru dopĺňajú publicistické relácie a špeciálne projekty, ktoré pokrývajú všetky oblasti spoločenského života. Primárnymi cieľovými skupinami televízie sú obyvatelia Bratislavy starší ako 18 rokov, obyvatelia miest s viac ako 50-tisícmi obyvateľov, ako aj profesionáli s vysokoškolským vzdelaním a vysokým socioekonomickým štatútom. Prevádzkovateľom televízie je spoločnosť C.E.N., s.r.o.

es;bl

Nerovnosť v odmeňovaní mužov a žien je na Slovensku problém, ktorý nesmieme zamiesť pod koberec Televízne spravodajstvo RTVS označili diváci opäť za najobjektívnejšie

Z kategórie Ostatné