20. januára 2017 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

TA3: Témy a hostia relácie V politike

BRATISLAVA 20. januára –

Témy a hostia relácie V politike na TA3 v nedeľu 12. januára o 11:00.

Témy: Ceny energií v roku 2017, Nové tváre Smeru-SD, ciele strany v roku 2017, Vyrovnávanie regionálnych rozdielov, Digitalizácia Slovenska, internet v každej domácnosti, Témy opozície; Inaugurácia D. Trumpa, Tvrdý Brexit Theresy Mayovej, geopolitická mapa sveta, celistvosť EÚ a jej budúcnosť

Hostia: Peter Pellegrini (SMER-SD), podpredseda vlády pre investície a informatizáciu, podpredseda strany
Richard Sulík (SAS), poslanec EP, predseda strany
Eduard Chmelár, politický analytik
Gilbert Futó, politológ

Reláciu V politike vysiela TA3 v nedeľu 22.1. od 11:00 hod. Moderuje Norbert Dolinský.

es;mt

Odporúčané články