17. júna 2016 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

TA3: Témy a hostia relácie V politike

BRATISLAVA 17. júna –

Témy a hostia relácie V politike v nedeľu 19.6.2016 od 11:00 na TA3.

1. téma: Predsedníctvo SR v Rade Európskej únie, prípravy, hlavné témy, Brexit, migračná kríza, aktuálna politická situácia

Hosť: Robert Fico, predseda vlády (Smer-SD)

2. téma: Správa prezidenta o stave spoločnosti – hodnotenie, dôvera ľudí k politikom a inštitúciám, boj s korupciou, návrh na odvolanie ministra vnútra, riešenia káuz (odpolitizovanie polície, majetkové priznania, výzvy prezidenta k reformám v oblasti školstva a zdravotníctva, schválené školské zákony

Hostia: Martin Glváč, podpredseda NR SR (Smer-SD)
Jaroslav Paška, poslanec NR SR (SNS)
Natália Bláhová, predsedníčka poslaneckého klubu SaS
Jozef Viskupič, poslanec NR SR (OĽaNO-NOVA)

Reláciu moderuje Ľubomíra Oravová.

bl

Nerovnosť v odmeňovaní mužov a žien je na Slovensku problém, ktorý nesmieme zamiesť pod koberec Televízne spravodajstvo RTVS označili diváci opäť za najobjektívnejšie

Z kategórie Ostatné