8. decembra 2012 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

TA3: Témami v relácii V politike budú školstvo, zdravotníctvo a SaS

BRATISLAVA 8. decembra – V nedeľu 9. decembra sa relácia V politike bude zaoberať tromi témami.

1. Vláda rozhodla. Učiteľom platy o viac ako 5 % nezvýši. Budú ďalej bojovať za svoje požiadavky a za zlepšenie situácie v školstve? Hosťami v prvej časti relácie budú minister školstva Dušan Čaplovič, podpredseda odborov Martin Maták a riaditeľ gymnázia Pavel Sadloň.
2. Zdravotníctvo znovu ukázalo svoju krehkosť. Akú istotu má pacient? Na tieto otázky odpovie ministerka zdravotníctva Zuzana Zvolenská.
3. Strana SaS potrebuje voličov. Jej lídrom sa chce stať Jozef Kollár. Dokáže priniesť zmenu?
Nedeľňajšia relácia V politike bude s moderátorkou Katrin Lengyelovou. Reprízy relácie si diváci môžu pozrieť v nedeľu 9. decembra o 20:00 a v pondelok 10. decembra o 13:00.

Nikola Kvocerová (PR oddelenie)TA3

mt