8. septembra 2017 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

TA3: Hostia a témy V politike

BRATISLAVA 8. septembra – Témy a hostia V politike, ktorú odvysiela TA3 v nedeľu 10. septembra o 11:00.

Témy: Vzťahy vo vládnej koalícii, rekonštrukcia koaličnej zmluvy, rozdeľovanie štrukturálnych fondov na vedu a výskum, neobsadené kreslo ministra školstva, mimoriadna schôdza NR SR o vyslovení nedôvery ministrovi práce, soc. vecí a rodiny, aktuálne ekonomické a zahraničnopolitické témy; novela zákona o zdravotnej starostlivosti, nové pravidlá pre urgentné príjmy a pohotovosti, poplatky v zdravotníctve, podmienky práce lekárov a ich nedostatok

Hostia: Andrej Danko (SNS), predseda NR SR, predseda strany
Robert Fico (SMER-SD), predseda vlády, predseda strany
Tomáš Drucker (nom. SMERU-SD), minister zdravotníctva
Alan Suchánek (OĽaNO-NOVA), poslanec NR SR

Reláciu V politike vysiela TA3 v nedeľu 10.9. od 11:00. Moderuje Norbert Dolinský.

Nerovnosť v odmeňovaní mužov a žien je na Slovensku problém, ktorý nesmieme zamiesť pod koberec Televízne spravodajstvo RTVS označili diváci opäť za najobjektívnejšie

Z kategórie Ostatné