86385_ibm logo blue 676x372.jpg
23. februára 2018 Veda a technika od PRservis.skSITA Diskusia()

Spoločnosť N Brown sa rozhodla pre IBM Cloud

LONDÝN 23. februára 2018 – Spoločnosť IBM (NYSE: IBM) oznámila, že spoločnosť N Brown Group (LSE: BWNG), jeden z popredných predajcov oblečenia, obuvi a domácich spotrebičov v Spojenom kráľovstve Veľkej Británie a Severného Írska, ktorému patria maloobchodné značky ako JD Williams, Simply Be a Jacamo si vybrala na rýchlejšiu a jednoduchšiu škálovateľnosť svojho digitálneho predaja IBM Cloud. V prostredí hybridného cloudu môže spoločnosť N Brown Group obchodovať flexibilnejšie a môže poskytovať lepšie služby svojim štyrom miliónom zákazníkom vo viacerých digitálnych kanáloch. Aj vďaka tomu N Brown významne rozšírila svoju prítomnosť a dosah na nových trhoch po celom svete.

Keďže viacerí zákazníci nakupujú on-line, maloobchodný predajca potreboval vysokú priepustnosť svojich internetových stránok  a schopnosť rýchlo sa prispôsobiť globálnemu dopytu pri udržaní si veľmi vysokej spokojnosti zákazníkov s jeho službami.

N Brown Group si zvolila IBM Cloud na poskytovanie nových Oracle aplikácií v rámci prvej implementácie svojho druhu, ktorá zjednocuje finančné a maloobchodné procesy. Výsledkom je, že zákazníci si môžu ľahko prehliadať tisíce produktov na všetkých webových a mobilných stránkach predajcu a môžu využívať flexibilnejšie možnosti financovania. Využitím IBM Cloudu pri webových stránkach svojho elektronického obchodu N Brown zvýšila spoľahlivosť svojho internetového obchodu a zlepšila  dodávku a škálovateľnosť svojich výrobkov.

„Potrebovali sme partnera, ktorý nám pomôže držať krok s neustále sa meniacim maloobchodným trhom a našimi ambíciami. Spoločnosť IBM nám ponúkla úspešnú kombináciu – potrebnú škálu cloudových služieb, špičkové aplikácie a politiku otvorených dverí. To všetko bolo zárukou toho, že sme napokon od IBM dostali obchodnú ponuku, ktorá nás presvedčila. IBM je viac ako dodávateľ technológií; IBM sa stala naším dôveryhodným poradcom,“ hovorí Paul Briggs, manažér spoločnosti N Brown Group.
„Vytváranie webových stránok internetových obchodov, ktoré fungujú dobre, sú spoľahlivé a rýchlo sa menia počas obdobia špičiek sezóny je jednou z kľúčových požiadaviek maloobchodníkov. Pomocou IBM Cloud môže skupina N Brown spracovávať tisíce objednávok denne a rozširovať svoju infraštruktúru na základe aktuálneho dopytu,“ vysvetľuje  Laurence Haziot generálna riaditeľka divízie IBM Consumer Industries.

Odporúčané články

Ekologické trhovisko oslávilo vo štvrtok 14. júna svoje 5. narodeniny. Aj tento rok sa súťažilo o bicykel Lidl za rok nakúpil od slovenských dodávateľov tovar v hodnote štvrť miliardy eur

Z kategórie Veda a technika

Zavrieť