28. marca 2014 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Spoločnosť Bau3Mex v nových priestoroch

BRATISLAVA 28. marca – Stavebná spoločnosť Bau3Mex a.s. sa v týchto dňoch presťahovala do nových priestorov v nedávno otvorenej polyfunkčnej budove Gagarinka na Gagarinovej ulici v Bratislave, ktorej výstavbu realizovala v priebehu rokov 2012 a 2013.

Spoločnosť Bau3Mex sa zaoberá výstavbou bytových, kultúrnych, občianskych a administratívnych celkov, vrátane stredných priemyselných a obchodných komplexov realizovaných na kľúč. Aktivity spoločnosti tiež zahŕňajú realizácie hrubých stavieb, častí stavieb, prípadne rekonštrukcie podľa požiadaviek objednávateľa.

Bau3Mex poskytuje komplexné služby investorsko – inžinierskych činností a realizáciu stavebných prác od zadania stavby až po odovzdanie hotového stavebného diela do užívania v stanovených termínoch a požadovanej kvalite.

Spoločnosť je zároveň držiteľkou viacerých bezpečnostných certifikátov a certifikátov odbornej spôsobilosti. Realizuje politiku integrovaného manažérskeho systému. Tá definuje správanie sa spoločnosti v úsilí o dodržiavanie a zvyšovanie celkovej efektívnosti práce a dosahovanie trvalého úspechu v oblastiach kvality, životného prostredia a bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Ako dodáva Ing. Milan Kopernický, generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Bau3Mex a.s.: „Našimi základnými hodnotami sú dodržiavanie obchodnej etiky, dôsledné dodržiavanie legislatívneho rámca a zameranie sa na zákazníka. K prioritám spoločnosti tiež patrí starostlivosť o vlastných pracovníkov, ohľaduplnosť voči životnému prostrediu a zameranie sa na trvalé dosahovanie vytýčených cieľov“.

Do portfólia viac než 40 stavieb realizovaných spoločnosťou Bau3Mex a.s. patria viaceré budovy, ktoré získali prestížne ocenenia v súťažiach Stavba roka či Fasáda roka a ďalšie ocenenia od architektonických a stavebných združení. Sú to napríklad Polyfunkčný objekt BSP Solutions v Bratislave, Apartmánový dom na Banskobystrickej ulici v Bratislave či Rekreačná chata Senec na Slnečných jazerách.

Viac informácií o spoločnosti Bau3Mex a.s. získate na www.bau3mex.sk.

bx

Nový kompaktný vysoko výkonný vozík: Jungheinrich EJC1 Gorenje prináša už 74 rokov jednoduchší život!

Z kategórie Podnikové info