4. októbra 2013 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: O 5 minút 12 so Zuzanou Zvolenskou a Viliamom Novotným

BRATISLAVA 4. októbra – Pravidelná diskusná relácia RTVS O 5 minút 12 na Jednotke bude v nedeľu 6. októbra o 11:55 venovaná rezortu zdravotníctva. Pozvanie moderátorky Marty Jančkárovej do štúdia prijali ministerka zdravotníctva Zuzana Zvolenská (nominantka Smer-SD) a člen výboru NR SR pre zdravotníctvo Viliam Novotný (SDKÚ-DS).

Témy:

1. Protest a požiadavky zdravotných sestier

2. Aktuálne témy z rezortu zdravotníctva

mt

Odporúčané články

Mikuláš rozžiaril očká malým pacientom v Detskom kardiocentre v Bratislave. Hostia a témy víkendových diskusných relácií RTVS

Z kategórie Ostatné

Odporúčame