29. júna 2017 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Prvý titul Master Trainer pre i4 v Európe získal Slovák

Po jarnom predstavení modelu i4 Neuroleader na slovenskom trhu poradenská spoločnosť Amrop, ktorá je súčasťou Jenewein Group, naďalej intenzívne rozvíja túto časť svojho portfólia, aby manažérom ešte lepšie pomáhala v profesijnom i osobnostnom raste. Pred pár dňami sa Amrop stal oficiálnym partnerom The About My Brain Institute a Igor Šulík ako jediný Európan získal titul Master Trainer pre model i4.

Bratislava (29. jún 2017) – Igor Šulík je spolu s Mariom Fondatim certifikovaným konzultantom modelu i4 Neuroleader na Slovensku. Počas minulotýždňového pobytu v Londýne svoj certifikát posunul o úroveň vyššie – stal sa jedným z tucta najvyššie hodnotených odborníkov na model i4, pričom ako jediný z nich pôsobí v Európe. „Nielen pre môj ďalší profesijný rozvoj, ale najmä pre možnosť šíriť a implementovať metodológiu i4 v širšom stredoeurópskom priestore som veľmi rád, že som sa stal členom multidisciplinárneho a nadšeného tímu, ktorý vznikol a veľmi dobre funguje pre to, aby iným pomáhal rásť a rozvíjať sa,“ hovorí Igor Šulík.

Mnohé firmy a ich lídri už pochopili, že mozog má na naše správanie a jeho zmeny obrovský vplyv. V tzv. VUCA world (Volatile, Uncertain, Complex & Ambiguous – nestály, neistý, zložitý a nejednoznačný svet), v ktorom sú zmeny na dennom poriadku, treba tejto téme venovať maximálnu pozornosť. Amrop má za sebou niekoľko úspešných prezentácií a podujatí a mnohým klientom už stihol ukázať, že organizačné modely a nastavenie procesov v šablónach známych z priemyselnej alebo informačnej éry nemôžu generovať úspech. „To, čo v nasledujúcom období odlíši najlepších od priemerných, bude práve schopnosť využívať svoj mozog v maximálne možnej miere. Táto schopnosť je vstupenkou do éry predstavivosti, v ktorej sa kreativita, nápady a myšlienky stávajú primárnymi tvorcami ekonomickej hodnoty,“ zdôrazňuje Igor Šulík .

Model i4 Neuroleader prináša do témy líderstva novú perspektívu. Stavia na štyroch pilieroch, od ktorých pochádza aj jeho označenie i4 – imaginácia, integrácia, inšpirácia a intuícia – a 16 kompetenciách, ktoré zodpovedajú požiadavkám 21. storočia. Vychádza z poznania neurobiológie a neurovedy a pomáha dosiahnuť úspech a efektívnosť nielen v práci, ale aj v živote. Tento model ukazuje, ako líder môže rozvinúť a posilniť svoje mentálne schopnosti, aby zvýšil svoju výkonnosť, vytváral rámec pre úspešnú spoluprácu v rámci rôznorodých tímov, podporil inovatívne myslenie na objavenie oblastí pre ďalší rast a podporil agilitu, čiže akcieschopnosť na prepojenie stratégie a jej implementácie.

Viac o modeli i4 Neuroleader nájdete na : http://www.amrop.sk/sk/leadership-services/

Bebbo – mobilná aplikácia UNICEF pre rodičov detí od 0 do 6 rokov Máte radi expedície? Máme pre vás tip na jednu špeciálnu – Expedíciu Medíkovo!

Z kategórie Podnikové info