22. októbra 2014 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Prvý slovenský outlet oslavuje!

BRATISLAVA 22. októbra – Témou 1. narodenín One Fashion Outlet Voderady bude primárne zábava. Od 12:00 sa na deti a ich rodičov v centre teší chodúľové divadlo, alias MAXI rodinka.

Oficiálnou časťou programu, ktorý sa začne o 13:30, bude sprevádzať obľúbený moderátor Marek Pavlík. Tešiť sa môžete na koncerty Bystríka a Roba Pappa, ktoré budú prestriedané módnou prehliadkou s outfitmi priamo z ONE Fashion Outlet Voderady.

Pokiaľ bude chladnejšie, krv vo vás rozprúdi tanečná škola Laciho Strika a vy si budete veselo podupkávať do rytmov nákupov.

Ak sa až príliš rozohníte pri tanečnej šou a nákupoch, osvieži vás závan britského popu v podobe mladej talentovanej skupiny Lavagance.

Na záver oficiálnej časti programu sa budete môcť tešiť na narodeninovú tortu a iné narodeninové prekvapenia, napríklad ako aj na súťaž o celonočný Halloweensky pobyt pre deti v Hopla Land. Súťaž bude prebiehať hravou formou – hľadaním tekvičiek, ktoré budú ukryté v prevádzkach obchodného centra ONE Fashion Outlet Voderady.

bx

Bebbo – mobilná aplikácia UNICEF pre rodičov detí od 0 do 6 rokov Máte radi expedície? Máme pre vás tip na jednu špeciálnu – Expedíciu Medíkovo!

Z kategórie Podnikové info