12. decembra 2016 PR správyZdravie od PRservis.skSITA Diskusia()

Počuli ste už o morskom kolagéne?

BRATISLAVA 12. decembra 2016 – More, to je bezpochyby ten najväčší prírodný salón krásy a zdravia. Funguje doslova ako balzam na pokožku – hojí rany, zjemňuje pleť a pôsobí na naše telo i dušu ako hotový elixír mladosti. Pokiaľ si doprajete kúpeľ vo vlnách, uľavíte tým vašim kĺbom i boľavým svalom. Kúpeľ v morskej vode prekrví a spevní nielen pokožku, ale aj jej tkanivá, čo je výborný prostriedok proti celulitíde. Samozrejme, nie každý má v zime možnosť dovolenkovať pri mori a dopriať si jeho blahodarné účinky v ďalekej exotike. Vedeli ste však, že rovnaké účinky pre vašu krásu a zdravie ako kúpeľ v morskej vode má aj zázrak menom hydrolyzovaný morský kolagén? Stačí vám vypiť jeden pohár denne, a krásu a zdravie z mora si môžete užívať po celý rok aj doma!

Doplňte si kolagén, a budete sa cítiť ako po dovolenke pri mori.

Áno, je to tak. Morský kolagén, unikátny výživový doplnok vyrábaný z morských rýb je doslova elixírom krásy a zdravia. Pokiaľ ho telu dodávate pravidelným užívaním, má pre naše telo rovnaké blahodarné účinky, ako pobyt pri mori. To znamená, že v našom tele účinkuje zvnútra práve tak, ako na nás účinkuje more zvonka. Výrazne zlepšuje vzhľad i kvalitu pleti, nechtov i vlasov, zvyšuje elasticitu pokožky, zmierňuje prejavy celulitídy, vyhladzuje drobné vrásky, pomáha pri hojení rán i jaziev, a dokonca spomaľuje starnutie pokožky! Všetky bežné problémy, ako sú vrásky, suchá pokožka, atopický ekzém, lupienka, akné alebo pigmentoví škvrny, na to všetko pomáha kvalitný a čistý kolagén. Starostlivosť o pleť je s takýmto pomocníkom hračkou.

Dôležitý nielen pre pokožku i vlasy, ale i pre kĺby a pohybový aparát.

Kolagén, základná stavebná bielkovina v našom tele, nie je len bielkovinou mladosti a krásy. Hrá zároveň dôležitú úlohu vo výžive tkaniva chrupaviek. Kolagén je totiž hlavnou organickou zložkou chrupaviek, kostí, šliach, väziva a kože. Vedeli ste, že od 25. roku života sa obsah kolagénu v tele znižuje, a po 40. roku sa už netvorí takmer vôbec? Jeho doplnenie v správnej (telu prirodzenej forme) pomáha pri úbytku chrupavkových tkanív, zmierňuje bolesti a zlepšuje celkovú pohyblivosť. Pravidelným užívaním výživových doplnkov s obsahom hydrolizovaného morského kolagénu môžete zabrániť nielen chronickej bolesti pohybového aparátu, ale aj predchádzať výskytu jeho degeneratívnych a zápalových ochorení, zmierniť bolesť chrbtice a kĺbov a zlepšiť ich pohyblivosť!
Ušetrite až 8,30 Euro na nákup Inca Collagen!
Získajte teraz 5 Euro kupón a dopravu zadarmo – kliknite sem www.incacollagen.sk a zadajte zľavový kód: S22000002

Zdravý ako rybička vďaka morskému kolagénu.

Morský kolagén je proteín, ktorý sa extrahuje druhotným spracovaním z morských rýb, predovšetkým žraloka, tresky a lososa. Je šetrným spôsobom zbavený rybieho zápachu pri zachovaní nutričnej hodnoty. Spracováva sa tak, aby bola zachovaná jeho biologická hodnota – tzv. studenou technológou. Rybí, a predovšetkým morský kolagén je oproti iným druhom kolagénu výnimočný tým, že má vynikajúcu biologickú dostupnosť, t.j. rýchlosť, akou sa kolagén vstrebáva do tela po jeho požití.

Čistý morský kolagén je bohatý na mnohé peptidy, hlavne na:
Hydroxyprolín – najdôležitejšia zložka pre produkciu kolagénu v bunkách
Arginín – pomáha stimulovať imunitný systém a proces hojenia rán
Alanín – dodáva energiu do svalových tkanív a mozgu a posilňuje imunitný systém
Glycín – spúšťa uvoľňovanie kyslíka potrebného pre proces tvorby buniek

Vyskúšajte Inca Collagen – elixír krásy a zdravia priamo z mora.

Aby kolagén v tele účinkoval tak ako má, musíte mu ho dodať v tej správnej, pre telo prirodzenej forme. Nášmu telu je najbližší hydrolyzovaný bio-aktívny morský kolagén, ktoré je rozpustný vo vode a má vynikajúcu vstrebateľnosť. Takým je aj nový Inca Collagen, unikátny 100% čistý morský kolagén bez prísad. Má výhodnú formu, pretože prášok je rozpustný v tekutine, ktorú je možné bez problémov vypiť. Ide teda o hydrolyzovaný a čistý kolagén, ktorý je veľmi efektívny na tvár, pleť, vlasy aj kĺby. Jeho jedinečnosť je v tom, že má rovnakú molekulárnu štruktúru ako kolagén, ktorý vaše telo produkuje samo, a tak sa efektívne vstrebáva práve tam, kde vám chýba. Dokonca stimuluje bunky, aby si svoj vlastný kolagén začali znovu vyrábať! Či už je to vyhladenie vrások, zlepšenie kvality vlasov alebo zmiernenie bolestí pohybového aparátu – Inca Collagen si vždy nájde to správne miesto, kde má v tele pomôcť.

V jednom balení nájdete Inca Collagenu nájdete až 90 000 miligramov vysoko kvalitného morského kolagénu, rozdelených do 30 denných dávok.
Ušetrite až 8,30 Euro na nákup Inca Collagen!

tk

Zastavme sklerózu multiplex skôr ako ona zastaví nás Stačilo iba 5 minút a o slovenskej recyklačnej technológii píšu na celom svete

Z kategórie Zdravie