17. októbra 2016 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Nový Sothys koncept: dve unikátne duá – perfektne nalíčené pery!

Duá na pery pozostavajú z farebnej ceruzky na pery a kontúrovacej ceruzky balené v jednom boxe.

Odtiene v ktorých takéto duá nájdete sú rouge brique (červená tehla) a rose lumiere (svetlo ružová). Dosiahnite jedinečné nalíčenie a dokonalé prekrytie pier vďaka jumboceruzke s jednoduchou aplikáciou. Vysúvacia ceruzka vám zase zaručí precízne nalíčenie kontúr pier.

Viac informácií nájdete na http://www.eshop.sothys.sk/eshop/kategorie-dekorativna-kozmetika

tk

Odporúčané články

Stratégia kvality zabezpečila PARTNERS GROUP SK pozíciu trhovej jednotky a nového partnera spoločnosti 10 pravidiel, aby ste boli fit