29. mája 2015 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Nový člen predstavenstva spoločnosti DATALAN, a.s.

BRATISLAVA 29. mája – Spoločnosť DATALAN, a.s. rozširuje predstavenstvo spoločnosti. Novým členom predstavenstva sa s platnosťou od 16.5. 2015 stal doterajší člen manažmentu spoločnosti Ľuboš Petrík. Ľuboš bude primárne zodpovedný za stratégiu a rozvojové aktivity v odvetví samosprávy na slovenskom aj českom trhu.

Predstavenstvo spoločnosti budú tvoriť 4 členovia:
Michal Klačan – predseda predstavenstva
Marek Paščák – člen predstavenstva
Dušan Gavura – člen predstavenstva
Ľuboš Petrík – člen predstavenstva

Ostatné posty v predstavenstve spoločnosti DATALAN zostávajú bez zmeny. Vo funkcii predsedu predstavenstva spoločnosti pôsobí Michal Klačan, zodpovedný za akvizície, rozvojové aktivity spoločnosti v nových oblastiach a na zahraničných trhoch. Zvyšné posty zastávajú Marek Paščák, ktorý je zároveň generálnym riaditeľom spoločnosti a Dušan Gavura, ktorý je súčasne aj finančným riaditeľom spoločnosti.

Ing. Ľuboš Petrík
Nový člen predstavenstva DATALAN, a.s. zodpovedný za stratégiu a rozvojové aktivity v odvetví samosprávy. V DATALANe pôsobí od roku 2007 – naposledy na pozícii manažéra pre strategické projekty. Úspešne pôsobil na rozsiahlych projektoch informatizácie Ústavného súdu a Generálnej prokuratúry a tiež v jednom z najväčších projektov v oblasti elektronizácie samospráv – Dátové centrum miest a obcí.

ax

Paradajs Photo Fest – Banská Štiavnica vstupuje na scénu medzinárodných fotografických festivalov Diskontný reťazec Action otvára prvú predajňu v Poprade. Pribudne v OC MAX

Z kategórie Podnikové info