9. júla 2015 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Noc plná hriešnej vášne

BRATISLAVA 9. júla – Po románe Diabol sa žení majú fanúšičky tejto autorky opäť dôvod na radosť. Romance o členoch rodu Knightovcov si obľúbili milióny čitateliek na celom svete. „Táto nádherná romanca vám umožní prežiť vzrušujúce dobrodružstvo, na ktoré tak skoro nezabudnete. Je tu Jedna noc hriechu,“ píše Fresh Fiction. „Nemali by ste sa však do nej pustiť večer, lebo nezaspíte, kým ju celú neprečítate.“

Uznávaná autorka Gaelen Foleyová ponúka ďalší neodolateľný príbeh zhýralého lorda Aleca Knighta, ktorý nikdy nehľadal lásku – až do chvíle, kým mu sama nezaklopala na dvere…

Lord Alec Knight, najpríťažlivejší zvodca v celom Londýne, má množstvo obdivovateliek z vysokej spoločnosti. Vďaka svojmu šarmu, charizme a šťastnej ruke pri hráčskych stoloch môže mať ktorúkoľvek ženu, čo sa mu zapáči.

Jeho bezstarostný život sa však od základu zmení, keď mu cestu skríži krásna a odvážna Becky Wardová. Vysvitne, že Becky je na úteku pred svojím ruským príbuzným kniežaťom Michailom Kurkovom, pretože sa jej podarilo odhaliť jeho desivé tajomstvo.

Uprostred hroziaceho nebezpečenstva Alex s Becky cítia, ako rastie ich vzájomná príťažlivosť, až napokon spolu strávia noc plnú hriešnej vášne. Alex sa zachová ako pravý rytier a prisahá, že svoju dámu ochráni. V hre však už dávno nie je len jeho česť, ale aj city.

Je možné, žeby neskrotný londýnsky zhýralec našiel, čo nikdy nehľadal – pravú lásku?

„Rozkoš je hriech a hriech je občas rozkošou.“
Lord Byron: Don Juan

Jedna noc hriechu je čistá dokonalosť, napísal The Historical Romance Club. Foleyová vytvorila úžasný pár, skvelých hrdinov, ktorých spojila do temného a zmyselného vzťahu, ktorý doslova ovládne čitateľky.

bx

Cestujte za programom plným jedinečných kultúrnych a umeleckých zážitkov do metropoly východu Tip na veľkonočný víkend: Vinárske podujatie bude na Bielu sobotu v Suchej nad Parnou

Z kategórie Ostatné