18. apríla 2017 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Najsledovanejšími reláciami týždňa boli opäť Noviny TV JOJ a Najlepšie počasie

BRATISLAVA 18. apríla – JOJ Group dosiahla v piatok 14. apríla ako trhová jednotka v hlavnom vysielacom čase 10,8 % sledovanosť a 30,3 % podiel v CS 12-54 a aj na Veľkonočný pondelok si ako líder pre mladších divákov, napriek silnej konkurencii vrátane športových prenosov, vyslúžila v hlavnom vysielacom čase 10,2 % rating a 24,3 % share.

Najsledovanejšími reláciami uplynulého týždňa boli opäť Noviny TV JOJ, ktoré v nedeľu 16. apríla zaznamenali vynikajúci rating 13,8 % a 26,9 % share so 647-tisíc divákmi v CS 12+. Rovnakú sledovanosť mala hlavná spravodajská relácia JOJky aj včera, s podielom na trhu 27,3 %. Najlepšie počasie dosiahlo týždenné maximum na Veľký piatok, kedy si ho nenechalo ujsť 628-tisíc divákov s 13,4 % sledovanosťou a 28,6 % share v rámci univerzálneho publika. Šport si v utorok 11. apríla vyslúžil 10,5 % rating a 23,5 % podiel, KRIMI v nedeľu dosiahli 10,4 % sledovanosť a 23,8 % share (CS 12+).

Úspešná bola tiež nespravodajská programová ponuka JOJky, diváci si aj počas veľkonočných sviatkov mali z čoho vyberať. Na Zelený štvrtok bola lídrom trhu v CS 12+ zábavná show Inkognito (8,7 % Rtg a 18,4 % Shr) a glosátorská relácia Sedem zaznamenala medzitýždenný rast (6,7 % Rtg a 17,0 % Shr). Na Veľký piatok bola prvou voľbou mladších divákov romantická dráma Na vine sú hviezdy (9,5 % Rtg a 25,8 % Shr), pričom najviac bolo žien v produktívnom veku 35 až 44 rokov so skvelou 12,3 % sledovanosťou.

Na Veľkonočnú nedeľu (16. 4.) si v medzitýždennom porovnaní polepšila svoj výkon historická detektívka 1890, ktorej siedma epizóda zaznamenala 8,3 % rating a 16,5 % share v CS 12+ a 8,1 % sledovanosť a 18,6 % podiel v CS 12-54. Najpočetnejšou cieľovou skupinou výpravného seriálu sú muži v CS 45-54 s výbornou 11,5 % sledovanosťou.

Na Veľkonočný pondelok (17. 4.) si diváci z ponuky JOJky vybrali americkú komédiu Falošní poliši, ktorá bola pre komerčnú cieľovú skupinu lídrom slovenského trhu v čase svojho vysielania so 7,4 % ratingom a 18,9 % share, diváčky v CS 35-44 dosiahli 10,2 % sledovanosť.

Odporúčané články

UPC rozširuje programovú ponuku o nové HD stanice Diváci počas jesenných prázdnin uprednostnili program TV JOJ

Z kategórie Ostatné

Zavrieť