89855_nove hd stanice 676x676.jpg
12. februára 2019 SprávySlovensko od PRservis.skSITA Diskusia()

UPC zaraďuje päť nových HD staníc a rozširuje ponuku videotéky MyPrime

BRATISLAVA 12. februára 2019 – Zákazníci spoločnosti UPC, vedúceho káblového operátora na Slovensku, sa môžu tešiť na nové programy v ponuke digitálnej televízie. Programová ponuka UPC sa oddnes rozšíri hneď o päť nových staníc v HD kvalite. Ide o trojicu dokumentárnych staníc Viasat History HD, Viasat Nature HD a Viasat Explorer HD, ďalej kulinársku Mňam TV HD a hudobnú C Music HD. Kompletná ponuka digitálnej televízie od UPC po tomto obohatení dosiahne 165 staníc, z ktorých je už takmer 80 v HD kvalite. UPC v týchto dňoch pridáva aj nové filmy a seriály do neobmedzenej video knižnice MyPrime, ktorá ponúka viac než 2 000 titulov. Medzi novinkami sú tiež nové časti populárnych seriálov Monk či Policajtka Barbie, ako aj 10 nových filmov, okrem iného Borg & McEnroe, film o tenisových legendách, české filmy Po strništi bos, Tři bratři, Obecná škola a ďalšie.

„Spoločnosť UPC zaradením nových programov pokračuje v neustálom skvalitňovaní a rozširovaní programovej ponuky, v snahe vychádzať v ústrety požiadavkám svojich zákazníkov. Po pridaní týchto nových staníc si zákazníci môžu vybrať spomedzi viac než 160 programov, z ktorých je 78 vo vysokom rozlíšení. Samozrejme, bohatú ponuku programov zákazníci môžu sledovať nielen na TV obrazovkách, ale aj na všetkých pripojených zariadeniach. Aj týmto napĺňame našu ponuku Happy Home®, ktorá poskytuje zábavu pre všetkých členov domácnosti na všetkých pripojených zariadeniach,“ uviedol Martin Miller, generálny riaditeľ spoločnosti UPC v Českej a Slovenskej republike.

Kde nájdete nové stanice v ponuke digitálnej televízie UPC

Všetky tri HD stanice z rodiny Viasat nahradia ich doterajšie verzie v štandardnej digitálnej (SD) kvalite, pričom všetky tri po novom zároveň vysielajú 24 hodín denne. Mňam TV HD taktiež nahradí SD verziu tejto stanice, a C Music HD diváci nájdu zatiaľ iba v ponuke mobilnej televízie Horizon Go. Všetky nové HD stanice zákazníci nájdu v balíčkoch bez zmeny, t.j. ostávajú v rovnakých balíčkoch ako doteraz.

O digitálnej televízii od UPC

Digitálna káblová televízia od UPC ponúka 165 programov všetkých žánrov, vrátane 78 staníc v HD kvalite. Okrem bohatej programovej ponuky a vysokej kvality obrazu a zvuku, diváci vysoko hodnotia najmä celý rad funkcií, ktoré zvyšujú užívateľský komfort a ponúkajú úplne nový zážitok zo sledovania televízie (napr. sedemdňový TV Archív s takmer 50 najsledovanejšími stanicami, videotéka MyPrime s viac ako 2 000 titulmi atď.). Výhody a prednosti digitálnej televízie od UPC umocňuje aj mobilná televízia, ktorá ponúka ďalšiu TV obrazovku nielen do domácnosti. Zákazníci UPC s ňou môžu sledovať až 150 TV staníc, z toho takmer 80 v HD kvalite, prostredníctvom internetového pripojenia kdekoľvek a odkiaľkoľvek na Slovensku, a to až na 3 zariadeniach súčasne (mobil, tablet, počítač). Mobilnú TV od UPC je možné sledovať cez Android TV, a podporuje aj Chromecast a Airplay, vďaka čomu je možné ju sledovať aj v Apple TV, Smart TV, či TV prijímačoch so zariadením alebo Chromecast, ktoré umožňuje obsah vysielaný na mobile sledovať aj na televízore.

Odporúčané články

Priemerná rýchlosť internetových služieb UPC dosiahla 210 Mb/s Horizon Go od UPC dostupné už aj pre Android TV

Z kategórie Slovensko

Zavrieť