1. februára 2016 PR správyCestovný ruch od PRservis.skSITA Diskusia()

Na dovolenke v Stredomorí vás nečakajú storno poplatky

Ak uvažujete nad tohtoročnou dovolenkou v Chorvátsku či v Taliansku, s jej rezerváciou sa poponáhľajte. Od tohto týždňa si ju vďaka Malému Princovi môžete kúpiť bez storno poplatkov.

Tento rok sa neoplatí z výberom a bookovaním letnej dovolenky otáľať. Najobľúbenejšie destinácie pôjdu totiž na dračku. Platí to aj o Chorvátsku a Taliansku, kam mnohí Slováci radi chodia každoročne autom. Nemusíte sa však obávať zarezervovať si dovolenku už teraz, pretože ak ju náhodou budete musieť nakoniec zrušiť, vďaka špeciálnej akcii CK SETTOUR a cestovateľského portálu www.malyprinc.sk nebudete musieť platiť storno poplatky až do 7 dní pred nástupom na dovolenku. Čo to znamená? Akcia platná od tohto týždňa umožňuje bezplatné storno dovolenky v Chorvátsku do 7 dní pred nástupom vo všetkých hoteloch a apartmánoch touroperátora FTI, ponuku si môžete prezrieť na http://www.malyprinc.sk/katalogy/chorvatsko-a-juhovychodna-europa. V Taliansku zasa bezplatné storno platí do 1.apríla 2016 vo všetkých hoteloch a apartmánoch touroperátora FTI, ponuku môžete nájsť na http://www.malyprinc.sk/katalogy/taliansko

Bezplatné znamená naozaj bezplatné. V prípade storna vám budú účtovať len spracovateľský poplatok 25  za osobu v prípade ubytovania v hoteli a 25  na osobu za apartmán.

„Špeciálne storno podmienky pre dovolenky v Chorvátsku a Taliansku vlastnou dopravou sme vytvorili pre našich zákazníkov kvôli tomu, aby mali ľahšie rozhodovanie pri výbere dovolenky do Stredomoria. Zaznamenali sme, že už vlani narastal záujem o tento typ dovolenky. A keďže tento rok panuje vplyvom politickej situácie v Európe a na Blízkom východe pri výbere letoviska určitá neistota, je vhodné, aby si dovolenkári zarezervovali dovolenku čo najskôr. Pokojne sa totiž môže stať, že v apríli bude väčšina hotelov a apartmánov v Chorvátsku a Taliansku vypredaná,” hovorí Andrej Maťko, riaditeľ CK SETTOUR a portálu www.malyprinc.sk.

tk

Nárok na štátnu pomoc so splácaním hypoték má menšina ľudí, brzdia ju najmä dve podmienky Sezóna motoriek a skútrov je tu. Vodiči čelia vyššiemu riziku fatálnych nehôd

Z kategórie Cestovný ruch