29. októbra 2015 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Medzinárodná konferencia na tému sharing economy vo Viedni

BRATISLAVA 29. októbra – Medzinárodná konferencia na tému tzv. sharing economy a jej férovosti sa uskutoční 2. novembra vo Viedni. Podujatie objasní rôzne aspekty „ekonomiky zdieľania“, nového obchodného modelu využívania služieb a produktov akými sú Airbnb alebo Uber, ktoré sa rozširujú vďaka prudkému nárastu popularity smartphonov a tabletov.

Aké kroky robia v tejto súvislosti európske mestá, ako férová je sharing economy a ako vplýva na lokálne služby, ktoré sektory služieb najviac postihuje, aj to sú otázky, o ktorých sa bude diskutovať. Konferencia sa venuje aj kvalitatívnym štandardom, pravidlám na ochranu zamestnancov, spotrebiteľov a klientov alebo daňovým aspektom.

Miestom konferencie je Tech Gate Vienna, podrobnosti na http://www.sharingeconomy2015.at.

bx

Odporúčané články

Medzinárodnú súťaž Mattoni Grand Drink 2018 ovládlo československé duo! Víťazom sa stal slovenský barman Tomáš Gyén s kokteilom Grand Rituals. Druhé miesto obsadil český finalista Jiří Boháč Slovenské technológie a nápady môžu pomôcť zachrániť planétu, odznelo na eco-tech konferencii Metro On Line v Poprade

Z kategórie Ostatné