24. septembra 2013 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Ľudia počas vianočného zhonu dávajú prednosť ďalekej exotike

BRATISLAVA 24. septembra – Chcete sa vyhnúť predvianočnému stresu a užiť si koniec roka v kruhu svojich najbližších, popritom si odpočinúť a neuberať zo svojho komfortu? Potom sa radíte medzi rastúcu skupinu ľudí, ktorí počas Vianoc radi siahnu po exotickej destinácii ponúkajúcej relax pre dušu aj telo. Novému trendu vianočných zážitkov odpovedá aj ponuka spoločnosti Exclusive Tours. Tá zariadi pobyt presne na mieru napríklad na Maldivách, Mauríciu, v Thajsku alebo v Malajzii.

Záujem o exotické dovolenky v zimnom období už niekoľko rokov rastie. Medzi najžiadanejšie termíny patria Vianoce a koniec roka, preto je potrebné si cestu za slnkom vyberať s dostatočným predstihom. Destinácie a konkrétne rezorty je možné voliť podľa toho, či cestujete s deťmi, alebo chcete akčnú či romantickú dovolenku.

Pre tých, ktorí si chcú užiť pokojnú dovolenku bez turistov a hluku, existuje variant ostrovných rezortov. Je možné si prenajať vlastnú hotelovú vilu alebo v prípade väčšej skupiny hneď celý ostrov. Výhodou ostrovných rezortov je úplný kľud, žiadne turistické atrakcie ani zhon. V mnohých prípadoch sa jedná o menšie prírodné rezervácie, plné pôvodných rastlín a živočíchov. Maldivský atol Baa dokonca patrí medzi biosférické rezervácie UNESCO. V týchto rezortoch budete mať zaručené ideálne podmienky pre odpočinok alebo naopak pre nerušenú prácu.

„Vianoce a Nový rok bez zhonu, nákupov a zbytočného stresu volí stále viac Čechov. Exotické destinácie sú v tomto období vyhľadávané ako medzi rodinami s deťmi, tak aj medzi pármi všetkých vekových skupín. Ostrovné rezorty okrem úplného súkromia ponúkajú aj individuálny prístup v oblasti služieb, od športového vyžitia cez gastronómiu až po relaxačné kúpeľné procedúry. Najobľúbenejšou destináciou v období Vianoc sú Maldivy, kde sa cena 7dňovej dovolenky pre štvorčlennú rodinu pohybuje okolo 500 tisíc Kč,“ opisuje David Eder, CEO spoločnosti Exclusive Tours.

Mnoho ľudí si stále nedokáže predstaviť Vianoce bez snehu a sviatočného štedrovečerného stola. Ani na exotickom ostrove nebudete o vianočnú pohodu a atmosféru ochudobnení. Samozrejmosťou sú špeciálne menu, tematické výzdoby, ohňostroje a darčeky.

Viac informácií na www.exclusivetours.cz

Vyhlásenia a oznamy je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk.

Vraždí známych ľudí, ktorých nedokáže ochrániť ani polícia! 5 tipov na knihy o ochrane prírody, ktoré sa oplatí prečítať

Z kategórie Ostatné