28. marca 2013 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Lucie Bílá súkromne v Bratislave

BRATISLAVA 28. marca – Minulý štvrtok (21. 03. 2013) navštívila Bratislavu známa česká popová a muzikálová speváčka Lucie Bílá. Počas svojho koncertného turné s kapelou Petra Maláska sa medzi vystúpeniami zastavila aj v Light Parku, obchodnom dome nábytku v Bratislave.

Lucie Bílá na jeseň vydala s Petrom Maláskom dnes už multiplatinový album MODI. Zoznam autorov, ktorí prispeli na album svojimi textami je samozrejme dlhší – nájdete tu napríklad aj mená ako Pavol Vrba, Václav Kopta, Tomáš Belko či rôznych ďalších známych autorov.

V súčasnosti organizuje svoje koncertné turné po Slovensku a Česku, kde vystupuje od Trnavy, cez Brno až po Prahu. Práve pri ceste z Trnavy na koncert do Brna sa Lucie Bílá zastavila aj v hlavnom meste Slovenska. Tentoraz však súkromne.

Lucie Bílá prišla do Bratislavy kvôli nákupom v Light Parku, obchodnom dome s dizajnovým nábytkom na Račianskej. „V Light Parku si každý niečo nájde – či už hľadá niečo elegantné, klasické či extravagantné. A ja nie som výnimka,“ smeje sa sympatická speváčka. „Navyše, k zákazníkom tu predajcovia pristupujú naozaj individuálne a to sa mi páči,“ dodáva.

Táto návšteva Slovenska však v tomto roku rozhodne nebola poslednou. Už v máji totiž Lucie Bílá zavíta na Slovensko opäť. Koncerty odspieva v Rožňave, Topoľčanoch, Rimavskej Sobote či Nitre a neskôr v júni aj v Považskej Bystrici, Spišskej Novej Vsi, či v Pezinku. Do Bratislavy sa Lucie Bílá vráti v októbri, kedy chystá veľké halové turné s novým programom.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk.

Železniciam chýbajú zamestnanci, ale aj študenti City Sound Festival už budúci týždeň, ponúka pestrý a kvalitný program

Z kategórie Ostatné