9. septembra 2014 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Lidl oslavuje narodeniny a obdaruje zákazníkov

BRATISLAVA 9. septembra – Prvé predajne Lidl na Slovensku sa otvorili 9. septembra 2004, reťazec teda v týchto dňoch oslavuje desať rokov pôsobenia na slovenskom trhu. Pri tejto príležitosti si Lidl pripravil narodeninovú oslavu s množstvom darčekov pre svojich zákazníkov. Ak oslavujete narodeniny v rovnaký deň ako Lidl, pre prvých sto z Vás je v každej našej predajni pripravené sladké prekvapenie. To však ani zďaleka nie je všetko.

V rámci osláv jubilea rozdá Lidl až 111 111 skvelých cien! Za každých 10 eur nákupu dostanete od 8. septembra do 12. októbra jeden žreb. Zotrite pole a zistíte, či ste získali niektorú zo 110 000 okamžitých výhier. Ak nájdete symbol niektorého z desiatich vybraných produktov, môžete si žreb uplatniť do konca októbra v ktorejkoľvek predajni Lidl. Pokiaľ sa pod stieracou vrstvou objaví kód, zadajte ho do formulára na internetovej stránke www.lidl.sk a hráte o 1111 nákupov zadarmo. Hlavnou cenou je neuveriteľných desať rokov zadarmo! Desať šťastlivcov sa môže tešiť na rok plný nakupovania zadarmo a rozdáme aj 100 mesačných a 1000 týždňových nákupov.

V auguste sme sa našich fanúšikov na Facebooku pýtali, ktorých desať z našich vlastných značiek sú ich najobľúbenejšie. Z nášho bohatého sortimentu si vybrali nasledovnú zostavu: Alesto, Bluedino, Combino, Dulano, Fin Carré, Freeway, Pikok, Pilos, Saguaro a W5. V nasledujúcich piatich týždňoch budeme postupne ponúkať všetky produkty týchto značiek so špeciálnou desaťpercentnou zľavou.

Výnimočné narodeninové menu si pre Vás pripravili naši šéfkuchári Roman s Marcelom. A aké by to boli narodeniny bez sladkej torty? Na vynikajúci dezert Vás pozve cukrárka Adriana. Ak chcete o našich akciách vedieť vždy ako prví, sledujte náš profil na Facebooku – www.facebook.com/lidlslovensko.

ax

Lidl spúšťa projekt UEFA EURO 2024™: Lidl Kids Team Jarná susedská brigáda ako kedysi

Z kategórie Ostatné