18. júna 2015 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Konica Minolta zaujala na medzinárodnom strojárskom veľtrhu

BRATISLAVA 18. júna – Konica Minolta sa v máji zúčastnila medzinárodného veľtrhu strojov, nástrojov, zariadení a technológií. V priestoroch nitrianskeho výstavníctva Agrokomplex prezentovala produkčné zariadenie KIP 7170, ktoré vďaka svojim kompaktným rozmerom ponúka možnosti veľkoformátovej tlače priamo v kanceláriách. Integrované funkcie skenovania a kopírovania taktiež ponúkajú využitie v rámci štandardných administratívnych potrieb.

„Účasť na strojárskom veľtrhu v Nitre nám umožnila prezentovaťpredovšetkýmvýhody kompaktnýchrozmerov stroja KIP 7170,“povedal Peter Lauko, obchodný manažér pre produkčnú tlač, a dodal: „Návštevníci si taktiež pochvaľovali veľmi nízku hlučnosť prístroja a vysokú rýchlosť. KIP 7170 pracuje na báze LED/toner,vďaka čomu je tlačový výstup okamžite suchý, vodeodolný a veľmi kvalitný. Komplexnosť celého zariadenia saprejavuje vofunkciáchako je farebné kopírovanie (v prípade sieťového pripojenia farebného tlačového stroja) či farebné skenovanie.“

Veľkoformátová čiernobiela tlač je v najväčšej miere využívaná v strojárskom a priemyselnom prostredí, konkrétne v sekcii CAD/CAM. Pri projektovaní rôznych náčrtov či návrhov je často potrebné mať k dispozícii výtlačky v pomere 1:1 či detailné spracovania budúcej podoby produktu na papieri. Produkčné zariadenia KIP patria ku špičke medzi veľkoformátovými zariadeniami, čo potvrdzuje aj vysoký záujem zo strany cieľovej klientely.

Medzinárodný strojársky veľtrh sa konal od 20. do 23. mája v Nitre už 22. krát. Usporiadaný bol pod záštitou Ministerstva hospodárstva a Ministerstva školstva Slovenskej republiky. Jeho hlavným organizátorom bolo Výstavníctvo Nitra – Agrokomplex, ktoré spolupracovalo so Zväzom strojárskeho priemyslu SR, Slovenským zváračským spolkom v Trnave či trnavskou pobočkou Slovenskej zlievarenskej spoločnosti. Predstavilo sa tu takmer 400 vystavovateľov z 22 krajín celého sveta a ich prezentácie malo možnosť vidieť vyše 15 000 návštevníkov.

O spoločnosti Konica Minolta

Konica Minolta Holding Inc. patrí medzi celosvetových lídrov na trhu poskytovateľov produktov, služieb a riešení v oblasti tlače, dokumentov a ich spracovania. Pôsobí v 64 krajinách po celom svete a zamestnáva dokopy 35 600 zamestnancov Hlavnou filozofiou spoločnosti je vytvárať nové hodnoty. Špecifickými inováciami uľahčuje ľuďom prácu a tým skvalitňuje spoločnosť. Jej hlavná centrála sídli v Tokiu, európska centrála sa nachádza v Hannoveri. Rýchly vývoj všetkých technológií zaisťuje viac než 26 vývojových a technických centier.

O Konica Minolta Slovakia

Konica Minolta Slovakia pôsobí na Slovensku od roku 1990. Jej hlavným poslaním je poskytovanie komplexných tlačových riešení a technológií. Multifunkčné zariadenia a produkčné zariadenia sú vhodné tak pre kancelárske prostredie, ako aj pre profesionálne tlačiarne. V ponuke spoločnosti je taktiež integrácia softvéru pre digitalizáciu dokumentov, ich obeh a dlhodobú archiváciu.
Spokojnosť klientov sa znova potvrdila aj formou prvenstva v trhových podieloch v rámci Slovenskej republiky: 74% produkčné zariadenia a 46% multifunkčné zariadenia A3 (Zdroj: InfoSource).

Centrála spoločnosti je v Bratislave, odkiaľ sú riadené filiálky v Bratislave, Žiline, Banskej Bystrici a Košiciach.

Ďalšie informácie o spoločnosti nájdete na www.konicaminolta.sk.
Katalóg s fotografiami produktov je k dispozícii na www.konicaminolta-images.eu.

bx

KONICA MINOLTA je víťazom 6 – mesačného medzinárodného testu Prvý roll to roll systém od Konica Minolta na Slovensku

Z kategórie Podnikové info