5. marca 2014 PR správyKultúra od PRservis.skSITA Diskusia()

Knihobežník vedie aj cez Slovenské národné divadlo

BRATISLAVA 5. marca – Slovenské národné divadlo sa od začiatku prvého marcového týždňa stalo v poradí už 39. partnerským miestom nového projektu Knihobežník, ktorý je podľa tvorcov z kníhkupectva Martinus.sk netradičnou knižnicou otvorenou pre všetkých. „Knihobežnícky“ stojan môžu návštevníci našej prvej scény nájsť vo foyeri pri vstupe do činohernej časti novej budovy SND na Pribinovej ulici.

Záujemcom o knižné tituly v rámci projektu Knihobežník sa stačí registrovať na portáli www.knihobeznik.sk a nájsť si na mape knihu, ktorú chcú čítať. Môže byť odložená kdekoľvek na verejne dostupnom mieste a po prečítaní ju opäť „pošlú do sveta“, aby ju mohol nájsť niekto iný. Miesto, kde ju uložia, presne opíšu na internete, označia na mape a ďalší čitateľ ju objaví.

ax

Odporúčané články

Novodobé otrokárstvo, sloboda médií, feminizmus aj vojnové konflikty budú rezonovať vo filmoch Jedného sveta Slovenská nadácia srdca, platforma „MOST – Spolu chránime Vaše srdcia, varuje pred obezitou: Výrazne skracuje život a dokázateľne zvyšuje úmrtnosť.

Z kategórie Kultúra

Zavrieť