18. decembra 2013 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Kaufland predáva vianočné stromčeky a živé kapry

BRATISLAVA 18. decembra – Pred každým obchodným domom Kaufland na Slovensku sú už v predaji živé vianočné stromčeky. Zákazníci si môžu vybrať z spomedzi niekoľkých druhov živých stromčekov do 23.12.2013 v čase od 7.00 do 22.00 hod.

Štandardná ponuka:
Jedľa Normannova, EXCLUSIVE
výška: 1,8 – 2,1 m
cena: 49,00 EUR

Jedľa Normannova, STANDARD
výška: 1,5 – 2,1 m
cena: 29,00 EUR

Smrek pichľavý
výška: 1,4 – 2,0 m
cena: 17,00 EUR

• V predaji môžu byť aj iné druhy stromčekov podľa podmienok v danom regióne.
Od 19.12. bude v každom obchodnom dome Kaufland aj predaj živých kaprov.

Zabezpečuje ho externá firma vo vyhradenom vonkajšom priestore v tesnej blízkosti obchodných domov, 19.12. – 23.12.v čase od 8.00 do 20.00 a dňa 24.12.2013 do 10.00 hod. Zabezpečená je i možnosť čistenia rýb na mieste predaja na požiadanie.

ax

Odporúčané články

Spoločnosť Kaufland dobrovoľne sťahuje produkt z predaja Kedysi dávala stredná škola len vedomosti, dnes ponúka aj skúsenosti

Z kategórie Ostatné