9. októbra 2015 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

James Bond exkluzívne v kampani pre značku Heineken®

BRATISLAVA 9. októbra – Pred celosvetovou premiérou nového filmu zo série legendárneho Jamesa Bonda s názvom Spectre uvádza Heineken v rámci svojho globálneho partnerstva novú televíznu kampaň. V hlavnej úlohe v nej vystupuje Daniel Craig, ktorý stvárnil Jamesa Bonda pre Heineken® ako pre jediného z partnerov nového filmu. Kampaň Spectre značky Heineken® odštartovala na Slovensku od začiatku októbra. Konzumentov v nej pozýva do legendárneho sveta Jamesa Bonda, a okrem iného odhalí aj exkluzívne zábery z natáčania samotného filmu.

Kampaň značky Heineken® stavia na svojom 17-ročnom partnerstve so sériou filmov Jamesa Bonda, od filmu „Zajtrajšok nikdy nezomiera“ až po aktuálny „Spectre“, a je zároveň najväčšou globálnou kampaňou značky v roku 2015. Heineken® je jediným partnerom filmu Spectre, ktorý vytvoril televíznu kampaň s Danielom Craigom v hlavnej úlohe. Pri natáčaní spotu Heineken využil kameramanov a kaskadérov z filmu Spectre, aby zaistil „bondovskú“ autentickosť jednotlivých scén. Televízny spot, ktorý prichádza od začiatku októbra aj do slovenských televízií, je dostupný na linku: http://youtu.be/vuMvhJaWIUg

Pred samotnou premiérou filmu Spectre na začiatku novembra si môžu fanúšikovia Jamesa Bonda vychutnať vďaka značke Heineken® exkluzívne zábery z natáčania filmu Spectre. Stačí mať k dispozícii smartfón a balenie piva Heineken® zo špeciálnej edície Spectre. Cez web stránku www.heineken.sk/bond sa tak priaznivci filmu dostanú k exkluzívnemu obsahu s Danielom Craigom, ako aj k záberom z natáčania scén filmu v piatich zaujímavých lokalitách v Mexico City, Ríme, Londýne, Rakúsku a Maroku. Jednotlivé scény sú postupne odhaľované s blížiacou sa premiérou filmu Spectre, ktorá je na Slovensku plánovaná na 5. november 2015.

Okrem televízneho spotu a digitálnej komunikácie bude na slovenskom trhu kampaň Spectre podporená aj aktiváciou v Horeca prevádzkach, v ktorej budú môcť priaznivci piva Heineken® získať zaujímavé ceny v štýle Jamesa Bonda. Špeciálna edícia fliaš, plechoviek a multipackov Spectre so symbolom Jamesa Bonda 007 priamo na obale je na slovenskom trhu dostupná od októbra až do vypredania zásob.

bx

Spoločnosť Arrow Electronics sa stala novým partnerom Schneider Electric Elite IT Solutions Provider AURES Holdings tento rok cieli na rekordných 100 tisíc predaných áut, leto bolo najsilnejšie v histórii

Z kategórie Podnikové info