21. novembra 2012 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Internet od UPC využíva už viac ako 100 000 domácností

BRATISLAVA 21. novembra – Vysokorýchlostný internet od spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA, najväčšieho káblového operátora na Slovensku, využíva už viac ako 100 000 domácností. Počet stotisíc užívateľov bol prekonaný v uplynulých dňoch a v medziročnom porovnaní to predstavuje takmer 16-tisícový nárast v počte zákazníkov. Internet UPC Fiber Power týmto opätovne posilňuje svoju pozíciu druhého najrozšírenejšieho pevného internetového pripojenia na Slovensku, a zároveň najrýchlejšieho internetového pripojenia pre domácnosti s rýchlosťou prenosu dát až do 120 Mbit/s.

Užívatelia UPC internetu okrem vysokých prenosových rýchlosti oceňujú tiež priaznivú cenu a stabilitu pripojenia, ale i jednoduchú inštaláciu či časovo a dátovo nelimitované pripojenie. Medzi výhody a prednosti UPC internetu patrí taktiež zákaznícka podpora, minimálne vstupné náklady a kvalitné modemy a wifi routre. Vďaka týmto vlastnostiam patrí UPC Fiber Power aj po takmer 10 rokoch od svojho zrodu medzi najobľúbenejšie internetové služby na Slovensku.

„Tento úspech je pre spoločnosť UPC významným medzníkom, ktorý bol dosiahnutý vďaka vysokej dôvere, ktorú do služieb so značkou UPC vkladajú naši zákazníci. Vnímame ho aj ako trvalý záväzok našej spoločnosti naďalej skvalitňovať a inovovať poskytované služby v prospech užívateľov,“ povedal generálny riaditeľ UPC BROADBAND SLOVAKIA Martin Miller.

Internetové služby UPC Fiber Power sú aktuálne dostupné pre viac ako 420 tisíc domácností v 28 mestách. Okrem už spomenutých vysokých rýchlostí či priaznivej ceny, medzi výhody internetu UPC Fiber Power patria taktiež rôzne doplnkové služby, bezplatná antispamová a anitvírusová ochrana či 24-hodinová služba zákazníckej podpory. Zákazníci a záujemcovia o internet UPC Fiber Power si v aktuálnej kampani za zvýhodnené ceny môžu vybrať spomedzi 3 služieb s rýchlosťami od 30 do 120 Mbit/s za cenu už od 10,90 Eur. Z internetovej ponuky UPC si tak môžu vybrať jednak nenároční užívatelia, ako aj domácnosti využívajúce viacero počítačov, až po najnáročnejších užívateľov, ktorí využívajú internetové pripojenie na rýchly prenos veľkého množstva dát.

Viac informácií o službách spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA záujemcovia získajú na Infolinke 02 594 22 222, vo vysielaní infokanálu UPC Expres, na stránke www.upc.sk, na profile UPC na Facebooku, alebo osobne na zákazníckych strediskách.

Jaroslav Kolár
UPC BROADBAND SLOVAKIA
hovorca
T 02 594 22 704