24. apríla 2012 PR správyCestovný ruch od PRservis.skSITA Diskusia()

Interaktívna mapa last minute dovoleniek

BRATISLAVA 24. apríla – Dovolenkový portál malý Princ má opäť niečo nové. Na slovenský trh prináša novinku, ktorá je nie o jeden, ale hneď o dva kroky pred konkurenciou.

Bežné online vyhľadávače selektujú dovolenkové pobyty objednávané na poslednú chvíľu zvyčajne len podľa ceny. Ľudí však zaujíma viac detailov. A tak si teraz vďaka cestovateľskému portálu http://www.malyPrinc.sk môžu vyhľadať last minute dovolenku presne podľa vlastných predstáv, nielen z pohľadu ceny.
„Ľudia sa často rozhodujú na poslednú chvíľu a majú presné predstavy nielen o tom koľko chcú minúť, ale aj ako dlho budú letieť, aké je počasie v danej destinácii, respektíve či sa už dá kúpať a či treba dopredu vybavovať víza. Presne pre nich sme vytvorili náš nový produkt Last minute s predpoveďou počasia na 14 dní“, vysvetlil dôvody vzniku jedinečného vyhľadávacieho systému last-minute.malyprinc.sk jeho šéf Andrej Maťko. Ten si totiž myslí, že tí, čo nemajú veľa času potrebujú dostať informácie okamžite a kompletné. Je to veľmi jednoduché. Stačí si navoliť maximálnu cenu, želanú teplotu vody aj vzduchu, dĺžku pobytu, kategóriu hotela a to, či v danej krajine občania Slovenska potrebujú, alebo nepotrebujú víza, alebo či sa dajú vybaviť na letisku. Automatický filter vyberie na mape sveta iba tie destinácie, ktoré zodpovedajú zvoleným kritériám. A keď ďalej prechádzate kurzorom destináciami, automaticky sa zobrazí zodpovedajúca cena najlacnejšej ponuky, predpoveď počasia na 14 dní, teplota mora, dĺžka letu, časový posun a či sú nutné víza. Potom stačí kliknúť na zvolenú destináciu a uvidíte všetky ponuky. Celé to netrvá viac ako 30 sekúnd.
„Ak by ste si chceli údaje, ktoré ponúkame na jednej stránke a na jeden pohľad vygoogliť, trvalo by vám to niekoľko hodín,“ myslí si Andrej Maťko.

Interaktívna mapa je naozaj jedinečná. Ak napríklad chcete cestovať v marci a chcete sa kúpať v mori, ale nechcete letieť dlhšie ako 4 hodiny, program vám okamžite ukáže vhodné destinácie.

V jednoduchosti je proste krása. Preto nestrácajte čas zdĺhavým hľadaním dovolenky. Užite si vyhľadávanie vďaka novej aplikácii last-minute.malyprinc.sk a začnite sa baliť.

Vyberte si svoje počasie na dovolenku!
INTERAKTÍVNA MAPA LAST MINUTE DOVOLENIEK

Zvolťe:
– maximálnu cenu
– teplotu vzduchu a vody
– dĺžku letu a pobytu
– kategóriu hotela
– výber krajín bez víz

Na mape sa Vám zobrazia destinácie, ktoré spĺňajú Vaše požiadavky.
Jeden „klik“ a môžete online rezervovať želanú ponuku. Len za 30 sekúnd.

Vyskúšajte na: http://www.lastminute.malyprinc.sk

yv

Aplikácia Môj Kuriér: Riešenie pre jednoduché a cenovo dostupné posielanie balíkov dm sa zameriava na ženské zdravie

Z kategórie Cestovný ruch