87669_dsc_6607.jpg
26. apríla 2018 SprávySlovensko od PRservis.skSITA Diskusia()

IKEA Bratislava získala ocenenie Mastercard Obchodník roka s nábytkom a bytovými doplnkami.

BRATISLAVA 26. apríla 2018 – IKEA Bratislava už piatykrát po sebe získala prestížne ocenenie Mastercard Obchodník roka v kategórii nábytok a bytové doplnky. Na galavečeri ho prebral Richard Citnár, riaditeľ obchodného domu IKEA Bratislava.

Súťaž Mastercard Obchodník roka oceňuje tých najlepších obchodníkov v určených kategóriách maloobchodu a súčasne pomáha spotrebiteľom v orientácii na trhu. Víťazi sú vyberaní na základe reprezentatívneho prieskumu verejnej mienky.

„Získať cenu Mastercard Obchodník roka v kategórii Obchodník s nábytkom a bytovými doplnkami už po piatykrát je na jednej strane úžasné a ďakujem za to najmä svojim kolegom a našim zákazníkom. Na druhej strane je to pre nás záväzok a výzva, aby sme v našom úsilí nepoľavili a nebrali to ako samozrejmosť,” hovorí Richard Citnár.

Záujem o bytové zariadenie je stále na vzostupe, preto sa IKEA snaží ponúkať kvalitný a atraktívny sortiment za prijateľné ceny. Cieľom IKEA je neustále zlepšovať kvalitu služieb a zvýšiť dostupnosť výrobkov a riešení pre čo najviac zákazníkov na celom Slovensku. V minulom roku predstavila IKEA viac ako 2 500 nových výrobkov, celý sortiment tvorí takmer 9 500 výrobkov, a priniesla tiež špeciálne limitované kolekcie a spolupráce s celosvetovo uznávanými dizajnérmi.

Firemná výzva za zlepšenie právneho postavenia LGBTI+ ľudí na Slovensku získala Cenu Inakosti Avion organizuje obľúbený swap vecí pre deti aj dospelých. Už tento víkend!

Z kategórie Slovensko