9. apríla 2014 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

HOMOLA TECH-SALÓN prináša novinky z autoservisnej techniky

BRATISLAVA 9. apríla – Od 8. do 11. apríla prebieha v Bratislave druhý ročník HOMOLA TECH-SALÓNU. Ide o špeciálnu akciu, ktorá je určená pre tých, ktorí sa zaujímajú o novinky v oblasti autoservisnej techniky.

HOMOLA TECH-SALÓN 2014 je výbornou príležitosťou ako vidieť tie najhorúcejšie novinky z oblasti autoservisnej techniky. Podujatie je určené nielen majiteľom či zamestnancom autoservisov či pneuservisov, prevádzkovateľom STK či EK liniek, ale taktiež každému odborníkovi, ktorý pracuje s autoservisnou technikou a zaujíma sa o nové trendy z tejto oblasti.

Na návštevníkov čaká opäť vylepšený sťahovák pneumatík od belgického výrobcu DQN – vyzerá obyčajne, ale pracuje sa s ním ľahučko. Ďalej si môžete prísť pozrieť, čo všetko dokáže diagnostika motora Gutmann Mega Macs 66 po čerstvom update a ako sťahuje pneumatiky plnoautomat The Boss. Event nie je len o práci, ale aj o zábave, a preto bude možné vidieť elektrickú formulu od študentov STU BA, vyskúšať si tandemový bicykel, jazdu na malej motorke – MINI BIKE, alebo si zajazdiť na motokáre. Účastníci budú mať tiež príležitosť vidieť predvedenie všetkých nainštalovaných výrobkov a spýtať sa na čokoľvek, čo ich bude zaujímať.

Organizátorom HOMOLA TECH-SALÓNU je spoločnosť Homola –autoservisná technika. Akcia trvá v období od 8. do 11. apríla 2014, vždy od 08.00 do 16.30 hod. v priestoroch spoločnosti na Krajnej ulici v Bratislave.

Homola spol. s.r.o.
Homola spol. s.r.o. je stabilná slovenská spoločnosť s dlhoročnou tradíciou. Jej hlavnou činnosťou je predaj autoservisnej techniky a s tým súvisiace doplnkové služby. Predmetom predaja sú rôzne zariadenia, prístroje a náradia od veľkých strojov a technologických celkov, až po drobné náradie, špeciálne prípravky a náhradné diely. Spoločnosť neskôr pribrala do svojho portfólia aj činnosť kalibrácie dodávaných zariadení a prevádzkuje zbernú službu s následnou kalibráciou drobných neurčených meradiel v autoservisoch a garážach. Spoločnosť poskytuje aj školenia zákazníkov, pracovníkov servisov, dielní i študentov a učňov odborných škôl a učilíšť. Predajne má v Bratislave, Ružomberku a Košiciach. Pobočka v Bratislave sídli na Krajnej ul. 49.

ax

Pandémia na Slovensku priniesla nižší rast nezamestnanosti ako v Čechách, avšak výraznejší pokles v HDP Terno už otvorilo sedem predajní po bývalej sieti Kačka. Prácu doteraz vrátilo späť 46 zamestnancom po skrachovanom reťazci

Z kategórie Ostatné