21. novembra 2012 PR správyInformačné technológie od PRservis.skSITA Diskusia()

GTS získala ocenenie za najlepšiu veľkoobchodnú ponuku v CEE

BRATISLAVA 21. novembra – Skupina GTS Central Europe (GTS), popredný telekomunikačný operátor s vlastnou sieťou a poskytovateľ služieb dátových centier v regióne strednej a východnej Európy získala prestížne ocenenie „Najlepší poskytovateľ veľkoobchodných telekomunikačných služieb v strednej a východnej Európe v roku 2012.“ Cenu udeľuje časopis Capacity Magazine už osem rokov a skupina GTS ju získala už po piatykrát. Popri ocenení MEF 2012 je to ďalšia prestížna cena, ktorá potvrdzuje vedúce postavenie GTS v oblasti telekomunikačných riešení na trhoch strednej a východnej Európy.

„Toto ocenenie je výsledkom tvrdej práce našich zamestnancov a implementácie nových technológií i riešení, ktoré umožňujú skupine GTS poskytovať služby s jedinečnou hodnotou našim veľkoobchodným zákazníkom. V rokoch 2011 a 2012 sme sa venovali novým projektom vrátane doplnenia našej ethernetovej ponuky a rozšírenia optickej siete do vybraných krajín strednej a východnej Európy. To viedlo nielen k úspechu GTS, ale i k celkovému rozvoju telekomunikačného trhu v strednej a východnej Európe,“ uviedol Bruce Garrison, viceprezident a riaditeľ pre medzinárodné služby v skupine GTS.

Skupina GTS získala cenu pre najlepšieho veľkoobchodného poskytovateľa v strednej a východnej Európe za rok 2012 na ceremoniáli v Amsterdame, dňa 13. novembra 2012. O víťazovi rozhoduje nezávislá porota zastúpená telekomunikačnými analytikmi, odborníkmi a vedúcimi redaktormi časopisu Capacity Magazine. „Skupina GTS Central Europe získala ocenenie predovšetkým vďaka výraznému zameraniu na kľúčové oblasti rastu, ako sú ethernetové služby a siete s nízkou latenciou. Porota ocenila prínos skupiny GTS pre celý región strednej a východnej Európy i vysokú kvalitu služieb, ktoré GTS ponúka vo všetkých krajinách svojho pôsobenia. Rád by som skupine GTS Central Europe pogratuloval k získaniu ceny Capacity Award pre najlepšiu veľkoobchodnú ponuku v strednej a východnej Európe,“ uviedol Alex Hawkes, redaktor časopisu Capacity Magazine.

O spoločnosti GTS:
Spoločnosť GTS Central Europe (GTS) je popredný telekomunikačný operátor s vlastnou infraštruktúrou pôsobiaci v krajinách strednej a východnej Európy. GTS v celom regióne vlastní a prevádzkuje rozsiahlu optickú sieť a sieť dátových centier. V Českej republike, Maďarsku, Poľsku, Rumunsku a na Slovensku skupina GTS poskytuje rozsiahle pokrytie územia aj širokú paletu služieb. Od základných hlasových a dátových služieb až po rozsiahle virtuálne privátne siete a riadené služby dátových centier, spoločnosť GTS využíva vo svojej rozsiahlej sieti najmodernejšie technológie na poskytovanie špičkových zákazníckych riešení. Využívajúc skúsenosti zo svojej bohatej, takmer 20 rokov trvajúcej, histórie pôsobenia v strednej a východnej Európe je základným cieľom spoločnosti poskytovať čo najkvalitnejšie služby a čo najvyššiu hodnotu viac ako 40 000 zákazníkom z oblasti verejnej správy, operátorov a firiem. Podrobnejšie informácie nájdete na stránke www.gtsce.com.

ax

Nymwag CS pandémia nebrzdí. Má nové kontrakty v Taliansku aj Francúzsku GTS prechádza na 100G sieť vďaka riešeniu spoločnosti Ciena

Z kategórie Informačné technológie