7. novembra 2016 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Fotogaléria IT GALA 2016 s podporou MyPicture

Služba MyPicture je určená najmä firmám a organizáciám, ktoré realizujú spoločenské, kultúrne alebo športové podujatia, pri ktorých vzniká obrovské množstvo fotografií a ich triedenie a usporiadanie je často časovo veľmi náročné. MyPicture dokáže veľké množstvo fotografií automaticky označiť, triediť a aj prezentovať. Ide o cloudové riešenie, ktoré umožňuje rýchlu, presnú a spoľahlivú identifikáciu (a následne aj kategorizáciu) všetkých účastníkov podujatia prostredníctvom technológie rozpoznávania tváre.

MyPicture na základe fotografie konkrétneho človeka jednoducho identifikuje všetky fotografie, na ktorých sa nachádza, a usporiada ich do prehľadných kategórií. Všetko sa to deje v troch fázach. Na začiatku v tzv. tvoriacej fáze treba nahrať všetky fotografie cez klientsku aplikáciu do cloudu, zároveň sa načítajú aj metadáta z fotografií a dôjde k ich spracovaniu do vhodného formátu. V ďalšej tzv. spoznávacej fáze už prichádza MyPicture do kontaktu s účastníkmi podujatia. Tí si jednoducho importujú svoju fotografiu, vytvoria používateľský účet a MyPicture vyhľadá na základe fotky tváre všetky fotografie, na ktorých sa účastník nachádza.

Služba MyPicture bola využitá aj v rámci podujatia IT GALA na identifikáciu nominantov v jednotlivých kategóriách. Link na ukážku galérie: https://itgala2016.piwigo.com/

Výročné podujatie slovenskej komunity informačných technológií a telekomunikácií IT GALA organizuje Digital Visions, vydavateľ magazínu PC REVUE a portálu pcrevue.sk. Ďalšie informácie:

Martin Drobný, mdrobny@dvnet.sk
Dušan Očkaik, dusan.ockaik@innovatrics.com

xa

Kampaň Amazon Goes Gold rekordnou účasťou už po šiestykrát zvyšuje povedomie o detskej rakovine Pre poistencov Všeobecnej zdravotnej poisťovne je pripravený lekár „na telefóne“ 24/7

Z kategórie Ostatné