17. apríla 2014 PR správyKultúra od PRservis.skSITA Diskusia()

Festival Eurokontext.sk výhodnejšie s diváckou kartou

BRATISLAVA 17. apríla – Na blížiacom sa divadelnom festivale divadiel z 8 krajín v Slovenskom národnom divadle (5. 6. – 24. 6. 2014) môžu diváci uvidieť spolu 40 predstavení. Návštevníci si do hľadiska budú môcť zasadnúť výhodnejšie vďaka diváckej karte Eurokontext.sk.

Návštevník festivalu Eurokontext.sk môže festivalovú kartu získať za cenu 10 eur, pričom zľava 20% sa vzťahuje na všetky festivalové predstavenia. Festivalová karta je k dispozícii v pokladniciach Slovenského národného divadla, vrátane predajného miesta v OC Eurovea. Na záver dobrá správa pre držiteľov aktuálnych abonentiek a záujemcov o abonentky sezóny 2014/2015 – festivalová karta im bude vydaná bezplatne na požiadanie.

ax

Odporúčané články

Na Slovensku vystúpi Miroslav Vitouš, svetoznámy kontrabasista a bývalý spoluhráč Milesa Davisa Premiéra prvého Fashion LIVE! Film Festivalu odštartovala v kinosálach maratón toho najlepšieho zo sveta módy

Z kategórie Kultúra