25. septembra 2014 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Exkluzívne francúzske vína opäť v Lidli

BRATISLAVA 25. septembra – Lidl si pre svojich zákazníkov opäť pripravil znamenitú kolekciu francúzskych vín. Ak hľadáte víno do archívu, na každodennú či výnimočnú príležitosť, alebo chcete hodnotným darom potešiť blízku osobu, z Lidl Vinotéky si určite vyberiete. Tematická akcia sa v Lidli začne 29. septembra.

Doterajšie ponuky francúzskych vín v Lidli vyvolali mimoriadne pozitívne ohlasy a nastavili latku očakávaní zákazníkov vysoko. Tentoraz si môžete vybrať z viac ako 60 jedinečných vín (ročníky 2004 – 2013), z ktorých mnohé sa pýšia prestížnymi medailami kvality. Skvelá cena je v Lidli tradične samozrejmosťou. Fľašku z tejto ponuky si môžete zadovážiť už za 1,99 , pričom za drvivú väčšinu vín nezaplatíte viac ako 9,99 .

„Pri tejto kolekcii francúzskych vín som mal možnosť ochutnať takmer všetky najdôležitejšie vinárske regióny krajiny. Červené vína z Bordeaux boli v skvelej kondícii, niektoré ma dokonca prekvapili výnimočnou kvalitou. Z bielych vín sa pekne prejavili najmä tie z Alsaska a pekné dojmy vo mne zanechal aj juh Francúzska,“ zhodnotil aktuálnu ponuku popredný slovenský someliér Gabriel Kollár a dodal: „Z východnej časti Francúzska by som rozhodne nevynechal chýrne Chateauneuf-du-Pape, či priamočiare Côte du Rhône. Potešilo ma aj zastúpenie juhozápadnej oblasti Madiran. Táto kolekcia vín je mimoriadne vyvážená.“

Odporúčania someliéra, ktoré Vám pomôžu zorientovať sa vo svete vín a zvoliť vhodnú kombináciu s jedlom, a ďalšie užitočné informácie nájdete v špeciálnej brožúre. Nájdete ju v najbližšej predajni Lidl i na internete. Na návštevu vychýrených apelácii Vás pozýva známy milovník nápoja bohov Marek Vašut. Prijmite naše pozvanie do Lidl Vinotéky a urobte si z každého dňa malý sviatok.

Kompletnú ponuku francúzskych vín nájdete na stránkach www.lidl.sk

ax

Lekársky triler Nočná služba. Robin Cook v skvelej forme TAURIS potvrdil svoje líderstvo. Na Danubius Gastro získal najviac ocenení

Z kategórie Ostatné