6. novembra 2016 Nezaradené od PRservis.skSITA Diskusia()

DOSTIHY: Český Wireless štvrtý na Group 1 o 275 000 eur v Ríme

RÍM 6. novembra (SITA) – Český 5-ročný ryšiak s francúzskym pasom Wireless zo stajne Leram Milana Kříža skončil v nedeľu na hipodróme Capannelle v Ríme o 7 dĺžok štvrtý z deviatich na dostihoch Premio Roma GBI Racing (rovina, Group 1, 2000 m, pre 3-ročné a staršie kone, celková dotácia 275 000 eur). V sedle zverenca Václava Luku ml. z Bošovíc bol francúzsky džokej Théo Bachelot pri outsiderskej stávkovej kvóte 10,2. Podľa Racing Postu získal v prepočte 11 029 libier. Za 2:06,80 min o 1,5 dĺžky zvíťazil nemecký Potemkin (dž. Eduardo Pedroza, 3,75), ktorý reprezentuje známeho exfutbalistu Klausa Allofsa a Žrebčín Fährhof kávových magnátov Jacobsovcov a pripravuje ho Andreas Wöhler v Güterslohu pri Bielefelde.

ko

Tuláci v Paríži. Silný príbeh od držiteľky Pulitzerovej ceny MPRV: Závodisko: Lukratívne obsadená Veľká aprílová cena na Veľkonočnu nedeľu

Z kategórie Nezaradené