17. decembra 2015 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Dobrovolníci z Amway priniesli nádielku do detských domovov

BRATISLAVA 17. decembra – Deti zo slovenských detských domovov zažili netradičnú vianočnú nádielku, ktorú im pripravili zamestnanci a obchodní partneri zo spoločnosti Amway v spolupráci s organizáciou Úsmev ako dar.

V bratislavskom centre Eurovea usporiadali športové popoludnie pre deti zo štyroch detských domovov v Bratislave, Bernolákove a Skalici.

„Bolo to pre ne zaujímavé spestrenie reality v detských domovoch, čo im najmä pred Vianocami urobilo radosť,“ hovorí Mária Soboličová z Úsmevu ako dar.

Odpoludnie doplnila aj parkurová skupina Urban Sense z Českej republiky, ktorá predviedla deťom časť umenia akrobacie, napríklad salta, premety a ďalšie atraktívne kúsky, z ktorých boli deti nadšené. Deti si mohli vyrobiť vianočné ozdoby alebo zahrať florbal či malý fotbal.

Okrem toho spoločnosť Amway darovala tiež niekoľko krabíc s pracími práškami, čistiacimi prostriedkami ako aj hygienické potreby.

Spoločnosť Amway spolupracuje s organizáciou Úsmev ako dar už niekoľko rokov. Spoločenská zodpovednosť je súčasťou firemnej filozófie Amway od založenia v roku 1959.

V roku 2003 k aktivitám v tejto oblasti pribudla aj kampaň na podporu detí One by One a v roku 2014 kampaň na podporu boja proti detskej podvýžive Power of 5.

Kampaň One by One vystihujú aj nasledujúce čísla: Celkom pomohla 11 miliónom detí. Zamestnanci a obchodní partneri Amway odpracovali 3,1 miliónov hodín dobrovoľnej práce a venovali deťom v núdzi 225 miliónov dolárov vo forme finančných príspevkov či výrobkov.

bx

Dobrovoľníci z Tesca vyzbierali vyše dvoch ton odpadu Dobrovoľníci z MetLife už po štvrtý raz vysadili nové stromy a kríky

Z kategórie Podnikové info