20. augusta 2013 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Do nového školského roka deti odprevadia kreslené postavičky

BRATISLAVA 20. augusta – Ani tento školský rok nebude skúpy na novinky. Zvládnuť prvé dni v škole alebo návrat z letných prázdnin pomôžu školákom obľúbené postavičky a široké zľavy v obchodoch Tesco. Chlapcom prvý školský deň spríjemní napríklad Spiderman, dievčatám Hello Kitty a rodičom vedomie, že ich dieťa nepôjde do školy s nevhodnou taškou. „Pri rozhodovaní rodičia dokonca zvažujú aj skutočnosť, či taška má certifikát,“ vysvetľuje nákupca papierenského tovaru spoločnosti Tesco Stores SR, a.s. Anton Čižmárik.

Hlavnú tohtoročnú novinku predstavuje širšie zastúpenie značiek zameraných na rozvoj kreativity, napríklad Tesco Go Create. „No hitom sezóny sa opäť stane guličkové pero Pilot roller frixion,“ pokračuje Anton Čižmárik. Pero umožňuje svojím druhým koncom vygumovať napísaný text tak, aby sa na papier dalo znova písať.

V širokom výbere pasteliek, pier, peračníkov a ostatných školských pomôcok však nebudú chýbať ani obľúbené detské motívy. Ponuke budú dominovať postavičky Šmolkov, Spidermana, Hello Kitty, Pirátov z Karibiku, Minnie, Fairies alebo Cars, Planes či Princess. „Na sortiment pripravujeme zľavy od 15 do 55 percent,“ vysvetľuje Anton Čižmárik. Podľa jeho slov sa základná školská výbava, vrátane tašky, zmestí do sumy 40 eur.

Rovnako i tento rok si obchody Tesco dali záležať na tom, aby sortiment bol usporiadaný tak, aby sa v ponuke ľahko zorientovali rodičia i väčšie deti a študenti.

Pri nakupovaní školských pomôcok si môžu najmladší zákazníci užiť i kopu zábavy. Do 17. septembra stále pokračuje hľadanie zapatrošených Šmolkov vo veľkých formátoch obchodov Tesco. Počas hľadania sa malí dobrodruhovia musia prelúskať hádankami, preskákať priepasť alebo zistiť koľko šmolkojabĺčok sú vysokí. Aby toho nebolo málo, v obchodoch prebehne i súťaž s filmom Planes od Walta Disneya.

Začiatok školského roka tiež predstavuje ideálny čas na zakúpenie prvého mobilu, aby ste mohli byť kedykoľvek v kontakte so svojím školákom. V tomto prípade je po ruke karta na dobíjanie kreditu od Tesco mobile. „V prípade, že si rodič zaregistruje i číslo svojej Clubcard, môže využívať unikátnu ponuku dvojnásobok kreditu a volania zadarmo,“ uviedla Zuzana Lošáková, hovorkyňa Tesco Mobile. Pre svoju ratolesť tak získa pri každom dobití za min. 5 € opakovane okrem štandardného kreditu aj extra kredit v rovnakej výške a navyše si môžu volať na čísla v rámci Tesco mobile zdarma.

Bebbo – mobilná aplikácia UNICEF pre rodičov detí od 0 do 6 rokov dm sa odpája od fosílnych palív. Ambiciózny plán odpojenia sa od plynu sa napĺňa

Z kategórie Ostatné